Claudia Ghițulescu, pe mâna medicului estetician. La ce procedură a apelat artista: “De la mama mea am învățat să am grijă de mine și să fiu cochetă! Ea mi-a dat curaj!”

Sursa foto: Claudia Ghițulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Claudia Ghițulescu, instagram

Claudia Ghițulescu a dezvăluit la ce procedură de înfrumusețare a apelat. 

Claudia Ghițulescu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. În vârstă de 44 de ani, artista arată impecabil și are mare grijă de imaginea ei. Recent, Claudia Ghițulescu a trecut pragul medicului estetician, pentru a rezolva o problemă care o deranja de mai multă vreme.

Claudia Ghițulescu, pe mâna medicului estetician

Mai exact, Claudia Ghițulescu a apelat la intervenția de blefaroplastie, iar acum a povestit cum a decurs totul, dar și cum se simte după. Artista a mărturisit că și-a luat inima în dinți și a mers să facă această intervenție, deoarece îi cădeau foarte rău pleoapele. Potrivit vedetei, procedura a durat aproximativ o oră, iar acum trebuie să respecte o perioadă de recuperare. 

„Astăzi (n.r.: ieri) mi-au scos firele și m-am vindecat a doua zi. Am carne bună, cum se zice. La mine blefaroplastia a fost foarte importantă pentru vedere, îmi cădeau pleoapele și am făcut intervenția mai mult pentru sănătate. Am prins curaj acum și aș mai face și alte chestii, estetic vorbind, pentru că am văzut că este vizibil tot ce faci după o astfel de intervenție. Procedura a durat aproximativ o oră, incluzând pregătirea pre-operatorie, anestezia locală și actul medical în sine și a decurs fără evenimente remarcabile. Există o perioadă de vindecare a plăgii, care durează aproximativ o săptămână, urmată de o perioadă de recuperare ce presupune protecția și îngrijirea cicatricilor: utilizarea de cremă cu factor de protecție (spf 50), în primul an, și aplicarea de cremă cicatrizanta în primele 3 luni. Și trebuie să evit expunerea directă la soare”, ne-a declarat Claudia Ghițulescu pentru Click!

Claudia Ghițulescu: „De la mama mea am învățat să am grijă de mine și să fiu cochetă”

Artista susține că acum se simte mult mai bine și nu mai are probleme nici atunci când conduce. Totodată, Claudia Ghițulescu a precizat că a învățat să fie cochetă și să aibă grijă de ea de la mama sa, care, la rândul său, a apelat la aceeași procedură. 

Sunt mulțumită de rezultat, am pleoapele mai ușoare, văd mai bine, conduc mai bine, chiar după câteva zile. În trei zile pur și simplu  nu am mai avut nimic și sunt mândră de mine că am avut acest curaj. Îi felicit din tot sufletul pe acești doctori pentru că eu fiind un pacient foarte fricos, au știut cum să mă încurajeze și să mă susțină pentru această operație. De la mama mea am învățat să am grijă de mine și să fiu cochetă! Îi mulțumesc mamei mele că datorită ei sunt și eu așa! Să semăn cu mama mea, frumoasă și îngrijită. Și ea și-a făcut blefaro și ea mi-a dat curaj!”, a mai împărtășit cu noi, Claudia Ghițulescu.

Claudia Ghițulescu, accidentul care i-a traumatizat mama: „Nu a dormit 20 de ani”

Citește și: Rita Mureșan a suferit un preinfarct, în urmă cu un an. Cum a ajutat-o credința să treacă peste momentele grele: „Acea situație a avut repercusiuni asupra sănătății mele.

Am încredere în planul divin”

Claudia Ghițulescu, dezvăluiri dureroase. Cum a fost anunțată artista că va pierde sarcina: „Mi-a spus că nu va avea nicio inimă..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iun 2023, 12:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience