Claudia Ghițulescu șochează pe toată lumea cu declarațiile despre nuntă. Cum vrea cântăreața de muzică populară să arate totul: „Mult mai frumoasă față de cea pe care am avut-o”

Data publicării:
Sursa foto: Claudia Ghițulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Claudia Ghițulescu, instagram

Claudia Ghițulescu vine cu declarații prin care a lăsat publicul mască. Cum își vede cântăreața  de muzică populară viitorul.

Claudia Ghițulescu, solista de muzică populară, și-a dezvăluit dorința de a deveni din nou mireasă într-un interviu. Artista a exprimat visul ei de a avea o nuntă grandioasă și a dezvăluit calitățile pe care le caută la bărbatul potrivit care să-i facă inima să vibreze. Cu toate că primește multe declarații, Claudia așteaptă momentul în care va întâlni persoana care să-i fure inima și să-i aducă fericirea pe deplin. Fanii și publicul rămân nerăbdători să vadă îndeplinirea acestui vis al talentatei artiste.

Trebuie să fie chimie

Vedeta a precizat că apreciază mesajele pe care le primește de la admiratorii săi. Ea este de părere că persoana potrivită pentru trebuie să aibă acea „chimie”.

“Sunt destul de curtată, ca să zic așa. Aș minți să nu recunosc asta. Doar aștept momentul în care să mă îndrăgostesc cu adevărat și să iubesc. Sunt multe calități pe care le caut la un bărbat. În primul rând, să îmi placă mie.

Dacă există acea chimie mentală, fizică, e totul minunat. Chimia e foarte importantă pentru mine. Aș vrea să mă facă să îl iubesc. Iar dacă reușește să facă acest lucru, înseamnă că are destule calități. Mi-a spus cineva la un moment dat printr-un mesaj: „Ești atât de frumoasă în costum popular, încât te-aș pune în vitrină”. A fost un compliment care mie mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru FANATIK.

Locația e mai importantă decât rochia

Cunoscuta solistă de muzică populară își conturează viziunea în privința nunții, având în vedere experiența căsniciei anterioare. Ea a dezvăluit că, deocamdată, nu se concentrează asupra rochiei de mireasă, ci mai degrabă asupra locației. Visul său este să aibă o nuntă desprinsă din poveste, desfășurată într-un cadru luxuriant și spectaculos. Cu toate acestea, vedeta acordă atenție și carierei sale, investind foarte mult efort în acest sens.

“M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Nu am un anumit model în minte de rochie de mireasă. Dar le-aș lăsa pe persoanele de specialitate să se ocupe de acest lucru.

Aș merge la un designer și am proba să văd ce mi-ar plăcea. Iar referitor la nuntă, aș vrea să fie într-o locație luxoasă. Aș face o nuntă mult mai frumoasă față de cea pe care am avut-o.

Iar nunta mea a fost una frumoasă, dar aș face una care să o întreacă pe aceea. Acum am și experiență, știu ce îmi doresc. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am scăpat de pandemie, am înregistrări noi, am cântece noi, am multe proiecte și cântări. Nu simt că lipsește ceva din viața mea în momentul de față. Sunt foarte fericită. Am terminat și un master. Acum mă ocup de carieră și asta mă împlinește”, a mai spus Claudia Ghițulescu, pentru sursa precizată.

Credea că e înșelată

Claudia  menționează că pe timpul sarcinii a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. Cu toate acestea, artista spune că l-a înțeles și pe fostul partener.

“În perioada în care am fost eu însărcinată, l-am înțeles și pe fostul soț. Unii bărbați acceptă acea perioadă, alții nu o acceptă. Sunt anumite momente în viață când femeia nu poate să fie prezentă în căsnicie. Atunci bărbatul se poate duce într-o altă direcție. Eu eram atunci într-o perioadă în care rămăsesem însărcinată, voiam copil. Am simțit că mă înșală. Era puțin agresiv verbal. Cum eram însărcinată în patru luni luasem câteva kilograme în plus, iar el îmi spunea că m-am îngrășat. Sunt și bărbați care înșală și nu își respectă soția”, a mai adăugat Claudia Ghițulescu pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel