Cinci alimente de sezon care ajută la slăbit. Așa se menține în formă Carmen Brumă

Data publicării:
Carmen Brumă, foto Instagram
Descriere foto: Carmen Brumă, foto Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele cinci alimente care nu lipsesc în alimentația ei de toamnă.

Carmen Brumă este astăzi un exemplu de urmat, când vine vorba despre silueta perfectă și despre un stil de viață cât mai echilibrat și sănătos. Ajunsă la vârsta de 45 de ani, soția lui Mircea Badea se bucură de un abdomen plat cu pătrățele și de un trup ca tras prin inel. Chiar dacă fanii nu și-ar imagina-o niciodată pe frumoasa antrenoare cu câteva kilograme în plus, aceasta a avut un moment extrem de dur în copilărie, când a acumulat în jur de 40 de kilograme.

VEZI ȘI: Carmen Brumă, la minus 35 de grade, goală, pe balcon: „M-a găsit maică-mea. A fost dramatic”. Motivul pentru care antrenoarea stătea dezbrăcată în frig

„Povestea mea a început în adolescență, când a trebuit să ne mutăm în Moscova. Eram în culmea gloriei mele, ieșisem Miss Boboc. Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Așa, fără să simt, Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3, pur și simplu, am avut senzația că mă trezesc peste noapte cu 37 de kilograme spre 40 în plus.

Depresia s-a adâncit și am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta.”, a povestit Carmen Brumă, în poscastul „Te ascult cu Ilinca Vandici”.

VEZI ȘI: Carmen Brumă, secretul căsniciei cu Mircea Badea: ”Chimia de la început vine și pleacă”. Cum au gestionat cei doi bullyingul, de-a lungul timpului

Acum, Carmen Brumă se bucură de o siluetă de invidiat, dar are grijă și să dea mai departe secretele siluetei pe care le-a învățat.

Iată ce nu lipsește din meniul ei, în sezonul rece. 


Cinci alimente de sezon care ajută la slăbit.

 

„1. Rădăcinoase: sfecla roșie, gulie, țelină, morcov
2. Dovleac: sursa de vitamina B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajuta să-ți controlezi pofta de dulce
3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie să aibă grija la cantități)
4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune
5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate)”, este lista completă a alimentelor de toamnă recomandate de Carmen Brumă, pe pagina de Facebook.

 

VEZI ȘI: Cea mai mare greșeală în DIETĂ. Carmen Brumă: „Consideră că toate aceste metode au termen de garanție nelimitat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel