Cea mai mare greșeală în DIETĂ. Carmen Brumă: „Consideră că toate aceste metode au termen de garanție nelimitat”

Data publicării:
Carmen Brumă, foto Instagram
Descriere foto: Carmen Brumă, foto Instagram

Carmen Brumă a vorbit despre cele mai frecvente greșeli întâlnite în dietă. 

Carmen Brumă, nutriționist și antrenor de fitness, spune că cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii în încercarea de a slăbi, sunt acelea de a testa tot felul de „diete minune” și pastile care promit topirea grăsimilor, despre care spune că au un efect temporar și că, ulterior, silueta va reveni la forma inițială. În schimb, Carmen Brumă recomandă adoptarea unui stil de viață sănătos, atât din punct de vedere al alimentației, dar și al mișcării. 

„Greșesc atunci când consideră că toate aceste metode au termen de garanție nelimitat și că poți să te întorci fără probleme la stilul de alimentație pe care îl aveai înainte de folosirea lor. O dietă nu-ți garantează „neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă”, a declarat vedeta pentru VIVA. 

Carmen Brumă a dezvăluit „rețeta minune” pentru silueta perfectă


 
 Carmen Brumă, antrenor de fitness și nutriționist, recomandă, pentru început, o alimentație cât mai sănătoasă, îmbinată cu sport. Iar dacă timpul pentru mersul la sală nu vă ajută, vedeta are o soluție și pentru asta.

“Cel mai util, cel mai eficient și cel mai ieftin, la urma urmei, este sportul făcut acasă, antrenamentele făcute acasă. Combinația asta de regim alimentar cu antrenamente făcute acasă, mi se pare combinația ideală”, a declarat Carmen pentru Spectacola.

Alimentele care ajută la slăbit

Vedeta recomandă și câteva alimente care nu trebuie să lipsească de pe masa niciunui om.

“Este ideal în orice sezon să introduci alimente care se coc în mod natural, în sezonul respectiv. Și acum începem să avem tot felul de frunzoase, începe să se umple piața de tot ce înseamnă verdețuri de primăvară: ridichi, ceapă verde, salată, leurdă și, evident, că acestea ar trebui să însoțească orice masă sau aproape toate mesele, pentru că îți dau un grad de sațietate mare”, a mai adăugat vedeta.

Ce trebuie să eviți într-o dietă

Carmen Brumă a atras atenția și asupra unor alimente pe care trebuie să le scoatem din planul nostru nutritiv.

“Să mănânci foarte, foarte puțin, ocazional, din clasicele zahăr, alcool, alimente ultra-procesate, alimente care conțin într-o cantitate mare de grăsimi trans, fast-food”, a spus Carmen.

Rețeta minune există


Și pentru că toată lumea vrea să găsească rețeta minune, care să păstreze mereu corpul în formă, Carmen Brumă a dat răspunsul.

“Rețeta minune există, dar nu este rețeta la care se așteaptă oamenii. Rețeta minune înseamnă disciplină și a-ți înfrâna anumite porniri pe care le ai, despre a mânca după un anumit orar pe care ți-l dictează corpul tău”, a spus antrenoarea.

Carmen Brumă, spune că toate detaliile despre o dietă cât mai echilibrată le conține și noul ei program de slăbit.

“Este o combinație foarte bună între un plan alimentar foarte echilibrat, cu alimente de sezon, cu fructe, legume și tot felul de sfaturi care să te ajute să intri rapid în formă și antrenamente pentru acasă. Eu sunt fanul numărul unu al antrenamentelor făcute acasă“, a spus Carmen Brumă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel