Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui. Lidia Fecioru: "Reface celulele creierului"

Data actualizării: | Data publicării:
Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui. Lidia Fecioru. Captură video Antena 3.
Descriere foto: Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui. Lidia Fecioru. Captură video Antena 3.

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară ceaiul de stafide, despre care spune că este extrem de benefic pentru detoxifierea ficatului.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, unde a dezvăluit rețeta pentru ceaiul de stafide. Bioenergoterapeutul spune că această băutură poate aduce beneficii uriașe pentru sănătate, fiind un adevărat „medicament” pentru ficat, dar și pentru curățarea sângelui. 

Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui


"Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui.


Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 250g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adaugăm şi stafidele. 

Fierbem 5-6 minute, la fic mic. Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat. Se bea dimineaţa. 

Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului.

Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Lidia Fecioru spune care sunt obiectele ce ne scapă de ghinion: Lumânările sunt obligatorii într-o casă

Lidia Fecioru, LEAC pentru stres: 

În urmă cu câteva săptămâni, Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, unde a dezvăluit un remediu minune, care duce la îndepărtarea stresului, a stărilor de supărare, dar previne și îmbolnăvirea organelor interne.

"Este un fel de exercițiu, pe care putem cu toții să-l facem, cu ambele noastre mâini. Degetul mare ține de griji și de durerile de stomac. Când suntem îngrijorați, când trecem printr-o perioadă de stres, de răspundere ne ia durerea de stomac. Grija și stresul sunt degetele mari. Acest exercițiu este de la chinezi, din tratamentele chinezești. Se strânge degetul bine și îl putem lăsa așa 3-4 minute și de la o mână, și de la cealaltă.

Degetul arătător îl folosim atunci când avem frici și mai ține de tot ce înseamnă rinichi și sistemul urinar. Același lucru facem, ținem degetul strâns, pentru 3-4 minute și când ne obosește mâna, facem la celălalt deget.", a declarat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru, SFAT despre cum şi când bem apă: "Aşa se activează organele interne"

Remediul pentru celelalte organe interne

"Degetul mijlociu este când avem supărarea aia, răbufnirea puternică și ține de ficat și pancreas. Același lucru, când simțim această stare, este bine să facem acest exercițiu al degetelor, pentru a preveni durerea pancreasului și a ficatului.

Inelarul este pentru oamenii care sunt depresivi, când moarte cineva, suntem în doliu, ține de intestinul gros și de plămâni. Trebuie făcut același lucru.

Degetul mic este când avem suferința căreia nu-i dăm nicio explicație, avem o stare de disconfort, nu ne simțim bine și ține de intestinul subțire și inimă. Când trecem prin aceste stări, este bine să facem aceste exerciții, pentru a preveni îmbolnăvirea organelor din interior.", a mai spus ea.

„Mă ia groaza”. Lidia Fecioru, previziuni sumbre despre 2022. Cum va fi afectată România: Haos economic și energeticGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel