„Mă ia groaza”. Lidia Fecioru, previziuni sumbre despre 2022. Cum va fi afectată România: Haos economic și energetic

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură foto YOUTUBE
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură foto YOUTUBE

Lidia Fecioru a făcut o serie de previziuni pentru România, în contextul războiului din Ucraina, dar și al schimbărilor care au loc în perioada aceasta. 

Bioenergoterapeutul a fost invitat în emisiunea ”În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre energia negativă care a înconjurat lumea în această perioadă. Lidia Fecioru spune că România nu va fi implicată în război. Cu toate astea, ea afirmă că va veni o perioadă a „supraviețuirii”.


Lidia Fecioru: „O să fie pace, război nu va fi, nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile...”

”Pe mine mă ia groaza de anul ăsta dacă te interesează. Mă dezamăgesc de la o zi la alta, că viața noastră devine destul de complicată, că haosul care a apărut în lume...e ca și cum ai avea un lichean mare, plin cu piftie și se clatină cum se clatină piftia aia, mai moale așa.

Exact așa se clatină Universul ăsta. Tot ce ține de partea negativă a oamenilor, pentru că negativul a luat amploare, are influența foarte mare asupra Terrei, în sine.
De aici ne întrebăm de ce apar foarte multe cataclisme acum în perioada asta de un an, doi, trei...tsunami, foc nu știu unde...energia Pământului este perturbată de energia pe care o creează oamenii. Au o influență asupra Terrei...energia pe care o creează oamenii, în loc să creeze pace, echilibru, noi creăm foarte multă energie negativă. O să fie pace, război nu va fi, nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile...nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea. Pe mine mă deranjează chestia asta, pentru că eu vreau să-mi cresc nepoții într-o țară frumoasă, liniștită, superbă”,  a spus Lidia Fecioru, în emisiunea ”În Oglindă”, potrivit WowBiz. 


Mai mult, aceasta spune că următorii doi ani vor fi extrem de dificili pentru poporul român, însă că lucrurile de vor echilibra. 

”Poate că reușim undeva peste doi ani să echilibrăm lucrurile. Doi ani ne va fi greu. Undeva peste vreo doi ani cât de cât se vor echilibra lucrurile. Până atunci e haos, și economic și energetic și cum vreți voi. Toată lumea mă întreabă de ce nu plec. Mie îmi place țara, țara e minunată, trebuie să se schimbe oamenii. Noi trebuie să ne schimbăm, ca să se schimbe lucrurile”,  a mai spus aceasta, în emisiunea moderată de Mihai Ghiță.

 

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre RĂZBOI: „Este anul răsturnărilor politice”. Profilul psihologic al lui Vladimir PutinGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel