Lidia Fecioru spune care sunt obiectele ce ne scapă de ghinion: Lumânările sunt obligatorii într-o casă

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Lidia Fecioru a dezvăluit câteva sfaturi despre cum ne putem proteja casa de ghinion.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D, unde a dezvăluit care sunt obiectele ce poartă ghinion, dar și ce trebuie să facem ca să atragem banii, dragostea și fericirea.

"Trebuie să ne facem casa foarte comodă pentru noi, nu trebuie să avem lucruri care nu sunt în armonie. Lumânările sunt obligatorii într-o casă, noi avem și din partea religiei un avantaj, aprindem candela. Un foc când arde în lumânare e perfect. De obicei, dacă vrem să atragem dragostea, dăm foc la o lumânare roșie, vrem să atragem bani, dăm foc la o lumânare verde, vrem să atragem armonie și fericire, dăm la o lumânare albă. Dacă le vrem pe toate dăm foc la lumânări aurii. Nu trebuie să ardă tot timpul. Le putem lăsa 10-15 minute, în timp ce facem și puțină meditație.", a spus Lidia Fecioru, în emisiunea de pe Kanal D.

Pentru ce sunt bune frunzele de dafin

"Frunzele de dafin sunt foarte bune. Eu recomand foarte mult și ceaiul din frunze de dafin, pentru că e foarte bun pentru gastrite, tot ce înseamnă ciuperci, paraziți, digestivi, pentru circulația periferică se fac băi. Dafinul este un pom al biruinței, laur, este copacul regilor, copacul învingătorilor, de aceea este bine să ne scriem pe frunza de dafin o dorință de bani, de iubire, o aprindem și cât ea arde spunem o rugăciune.", a mai spus ea.

Ce să facem cu bijuteriile care nu ne plac

Dacă nu ne place o bijuterie, nu trebuie să o păstrăm, spune Lidia Feciorul. Tot același lucru trebuie făcut și cu o verighetă care nu ne aparține.

"Nu avem voie să purtăm verigheta altei persoane. Dacă am găsit-o, ne ducem și o topim sau dacă nu ne place o bijuterie sau persoana care ne-a dat-o, ne ducem și le schimbă, facem ceva, dar nu le ținem. Tot ce înseamnă bijuterii primite, punem sare pe o hârtie și le lăsăm să stea un asfințit și răsărit.", a mai spus aceasta.

Ce trebuie să înlocuiești într-o casă nouă

"În momentul în care te muți într-o casă, fie că a fost nouă sau locuită, dacă este mobilată trebuie măcar oglinzile să le schimbăm, nimic nu păstrează informația ca oglinda. E bine să le păzim, dar să le schimbăm. Restul poate fi curățat de preot. Depinde și cu ce energii intrăm noi în acea casă, dacă intrăm în suferință, nu ne va aduce noroc.", a dezvăluit Lidia Fecioru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel