Ce s-a întâmplat cu cei doi copii adoptați de Andreea Marin, la distanță: ”Nu mai ținem legătura”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin a dezvăluit ce s-a întâmplat cu cei doi copii adoptați de la distanță. 

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta a înfiat doi copii, la distanță. Recent, „Zâna surprizelor” a dezvăluit ce s-a întâmplat cu cei doi, dar și care este motivul pentru care nu mai țin legătura.

Ce s-a întâmplat cu cei doi copii adoptați de Andreea Marin, la distanță

Andreea Marin a înfiat doi copii, în străinătate: un băiat în China şi o fată în Kenya. Totul s-a întâmplat în urmă cu peste 13 ani, prin prisma rolului de ambasador UNICEF. Vedeta a avut grijă ca cei doi copii să primească bani pentru creșterea și educația lor. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu mai ține legătura cu ei, din cauza regulile stricte ale adopției la distanță. 

„Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului. Fundația în cazul acesta îți facilita acest lucru. Te lăsa să îi ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil. De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate. Nu ajutai doar copilul în cauză pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția «părinți adoptivi» din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare și ei construiau întreaga comunitate. Adică le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească. Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei”, a povestit Andreea Marin, la FRESH by UNICA.

Vezi și: Cum își pregătește Andreea Marin corpul pentru sărbători. Soluția inedită descoperită de „Zâna Surprizelor”

Andreea Marin: „Așa era sistemul gândit și e foarte bine că era așa”

Andreea Marin a recunoscut că s-a asigurat ca micuții să primească banii necesari pentru educația lor. Totodată, vedeta susține că sistemul adopției internaționale era foarte bine gândit pentru că nu ajuta un singur copil, ci întreaga comunitate.

„Așa era sistemul gândit și e foarte bine că era așa. Pentru că dacă tu l-ai fi ajutat numai pe acel copil s-ar fi creat inegalități. (…) Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă ei primeau direct banii în mână de la tine, de la X, de la Y?! Nu se alegea mare lucru, pe când, acea fundație, spre care noi direcționam acești bani, făcea un plan de dezvoltare și, cu ajutoare din toată lumea, planul de dezvoltare pentru întreaga comunitate era cu adevărat o șansă. Creșteau ca familii, se ajutau între ei, înțelegeau cu toții aceleași lucruri, aveau parte și de o educație odată cu dezvoltarea infrastructurii, exact așa cum trebuie să crească, în mod sănătos”, a completat Andreea Marin pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Cum a ajuns Andreea Marin să fie numită „Zâna Surprizelor”. Detaliile pe care nimeni nu le știa: „Cine o folosește peiorativ e un om neîmplinit”

„Am ajuns să mă gândesc chiar la sinucidere.” Andreea Marin, victima depresiei. Vedeta face mărturisiri tulburătoare

„Mi-au scos 800 de grame de tumoră”. Andreea Marin, suspectă de cancer. Drama prin care a trecut vedeta

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel