Cum a ajuns Andreea Marin să fie numită „Zâna Surprizelor”. Detaliile pe care nimeni nu le știa: „Cine o folosește peiorativ e un om neîmplinit”

Data publicării:

Andreea Marin a vorbit despre pseudonimul pe care îl are de când și-a făcut debutul în lumea mondenă.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute pezentatoare TV, făcându-și debutul în televiziune în urmă cu mulți ani de zile. Totuși,  publicul difel nu o cunoaște doar după numele consacrat, ci și după un alt pseudonim. „Zâna Surprizelor” este denumită fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr., care a dezvăluit de unde provine această denumire, dar și ce părere are desprea ea. 

"Mi se pare foarte frumos și cred că trebuie apreciat faptul că oamenii mă văd ca pe un personaj pozitiv, care lasă în urma sa amintiri frumoase.

Ce poți să îți dorești mai mult de la munca ta în viață. Cine folosește peiorativ această expresie e un om neîmplinit și care nu a fost în stare el însuși să facă ceva bun și atunci îl critică pe celălalt. Pentru mine e atât de frumos că cineva, nici nu se știe cine, nu a fost o găselniță de marketing, cum se întâmplă lucrurile acum. Acum zeci de ani nu se întâmpla asta.

Pur simplu, cineva din publicul larg ce mă urmărea a spus vorba asta și a fost preluată. Pur și simplu oamenii au îmbrățișat această sintagmă și așa a devenit ca un al doilea nume pentru mine. Sunt onorată și caut în fiecare zi să nu dezamăgesc.", a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.

Te-ar putea interesa și: „Am ajuns să mă gândesc chiar la sinucidere.” Andreea Marin, victima depresiei. Vedeta face mărturisiri tulburătoare

 

Ce spune despre despărțirile din showbiz

În ultima vreme, despărțirile ce au avut loc în showbizul românesc sunt extrem de multe. Dinu și Deea Maxer sunt cel mai recent exemplu, care a șocat o lume întreaga. Totuși, Andreea Marin spune că nu obișnuiește să citească altefld e știri. Vedeta nu se arată a fi deloc interesată de situația matrimonială a colegilor de breaslă, însă spune că o relația, ca să dureze înt imp, are nevoie de foarte multe principii solide, pe care ea și Adrian Brâncoveanu par că le-au găsit. 

"Nu sunt la curent cu scandalurile din showbiz și poate că e mai bine așa. Nu sufăr pentru despărțirile altora și nici nu obișnuiesc să mă uit peste gardul vecinului, pentru că am destule în curtea mea cum se spune. Însă, pe de altă parte, ce poate să țină un cuplu unit este chimia. Dacă ea nu există, atunci nu avem despre ce vorbi. În al doilea rând, înțelegere, dorința de înțelegere, de a construi, de a comunica nesfârșit de mult. În fiecare zi trebuie să vii cu ceva către celălalt și eu cred că asta înseamnă până la urmă iubirea, să-ți pese și să arăți prin tot ce poți că îți pasă cu adevărat.

Într-o relație este importantă toleranța, că trebuie să îl înțelegem și pe celălalt, că nu e ca noi, am avut poate experiențe diferite, dureri care fac diferența și în egală măsură, cred că e foarte importantă comunicarea. Dacă nu vorbești despre ceea ce nu ți se potrivește și poate celălalt face, el nu va ști și i se va părea firesc să facă în continuare acele lucruri. Poate că nu își dorește să te rănească, poate că pur și simplu e normalitatea lui. Prin discuții, comunicare, lucrurile astea se pot rezolva. Sau ba, e bine să știi și dacă nu.", a continuat ea.

VEZI și: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră”. Andreea Marin, suspectă de cancer. Drama prin care a trecut vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel