Cum își pregătește Andreea Marin corpul pentru sărbători. Soluția inedită descoperită de „Zâna Surprizelor”

Sursa foto: Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin a dezvăluit cum își pregătește corpul pentru sărbători.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, are mare grijă de felul în care arată. „Zâna Surprizelor” a recunoscut, de-a lungul timpului, că se menține în formă cu o alimentație sănătoasă, dar și cu mult sport.

Cum își pregătește Andreea Marin corpul pentru sărbători

Astfel, Andreea Marin și-a amenajat în mansarda casei o adevărată sală de sport, acolo unde are și o priveliște superbă, care îi aduce foarte multă liniște. 

„Andreea știe: nu există nu se poate! Așa că mansarda mea s-a transformat într-o sală de sport cu vedere idilică, de obicei pe acest câmp pasc oi, vaci bălțate și căprițe, dar azi privirea mea s-a oprit asupra pomului înflorit de lângă gardul meu, proiectat pe cerul senin. În spate, departe, o pădure. Nicio scuză, cu așa o priveliște, să nu faci sport cu spor!”, le-a mărturisit vedeta urmăritorilor săi.

Andreea Marin: ”Moderația e cel mai bun prieten al meu"

Paștele se apropie cu pași repezi, iar Andreea Marin se pregătește deja să prepare cele mai delicioase preparate tradiționale. Cu toate astea, vedeta recunoaște că nu face niciodată exces de mâncare, însă gustă din fiecare câte puțin. 

„Se apropie Paștele și eu mă știu, sunt o împătimită a bunătăților tradiționale, când vin sărbătorile vreau să mă bucur de cele gătite acasă sau trimise de cei dragi, însă caut mereu să gust din toate fără excese, să mă bucur, dar să nu depășesc o limită, apoi să am regrete. Moderația e cel mai bun prieten al meu", ne-a mărturisit Andreea Marin, pentru Click!

„Până atunci, mănânc mai puțin, cu grijă, fără exagerări și cât mai sănătos, nu am o dietă anume, dar fac și sport acasă, o saună din când în când, am scaunul de masaj complex la locul meu de muncă, la Creative Hub Voice& Visibility, și o dată pe săptămână măcar dacă ajung și la proceduri corporale, la terapeutul Carmen Barcan, care are grijă să fiu în formă și-mi dă rețete sănătoase și gustoase, e și mai bine! Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept, primăvara vine cu avantajele ei pentru hrana noastră”, a mai spus Andreea Marin, pentru Click!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Fiica ei, Violeta, face voluntariat

Cât despre fiica sa, Andreea Marin are doar cuvinte de laudă. Violeta, în vârstă de 15 ani face voluntariat, iar mama sa e tare mândră de ea. 

„Violeta face voluntariat pentru mai multe organizații și se implică activ în viața societății. De altfel ea visează să urmeze Dreptul și da, cred că ne aseamănă dorința de bine pentru oameni. Postarea ei despre care vorbiți aduce în atenție Teen Challenge, o organizație care are grijă de tinerii adolescenți care cad pradă adicțiilor (droguri, tutun, alcool) și modul admirabil în care ei evoluează și găsesc soluții împreună cu mentorii din centrele lor sunt o bună lecție de viață pentru oricine, copil sau matur”, a adăugat Andreea Marin, tot pentru Click!

Citește și: „Șubrezirea sănătății mele”. Andreea Marin, despre stresul de la Surprize Surpize: ”Nu aveai voie să greșești”

„Am ajuns să mă gândesc chiar la sinucidere.” Andreea Marin, victima depresiei. Vedeta face mărturisiri tulburătoare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 31 Martie 2023, 13:38 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience