Ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani: „Nu aş renunța la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”

Data publicării:

Irina loghin a dezvăluit care este elixirul tinereții.

Irina Loghin își ascunde în fiecare zi vârsta de 83 de ani pe care o poartăbuletin, întrucât artista încă se menține într-o stare fizică excelentă, onorează evenimente private, face mișcare regulat și pare că are o sănătate de fier, pe care are foarte mare grijă să o mențină așa. Totul ține de stilul de viață sănătos, recunoaște artista, care și-ar dori ca toată lumea să consțientizeze necesitatea unei schimbări, până nu este prea târziu. Chiar dacă uneori, solista recunoaște faptul că mai are anumite pofte pentru produsele prăjite, în același timp, aceasta își aduce aminte cum au fost preparate, renunțând imediat la ideea de a le savura.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, spune Irina Loghin, potrivit viva.

Cât cere Irina Loghin pentru un eveniment privat. Prețul este doar pentru o oră

 

„Mă simt ca la 20 de ani”

Și, tocmai din cauza faptului că alimentația este cea mai importantă cheie, în menținerea sănătății, artista spune că a renunțat la carne definitiv de ceva timp, acesta fiind secretul tinereții sale veșnice.

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunța la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, mărturiseşte Irina Loghin.

VEZI și: Bebe Cotimanis, dezvăluiri inedite despre copilăria sa. Care este legătura actorului cu Irina Loghin

 

Artista a slăbit patru kilograme în șapte zile

Mai mult, recent solista de muzică populară dezvăluia faptul că periodic face și cure de detoxifiere, lucru care a ajutat-o să piardă un număr de patu kilograme, în doar o săptămână. Chiar dacă la început a fost mai greu, senzația de foame venind întotdeauna seara, aceasta spune că pentru sănătate, orice sacrificiu e binevenit. 

„Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate, că nu am avut niciun fel de senzație de foame.

Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme.

Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea. A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt. Este pentru sănătate. M-am trezit cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a declarat Irina Loghin potrivit Wowbiz.ro.

 

Irina Loghin spune că dieta nu se oprește aici, artista dorindu-și să atingă o siluetă aproape perfectă. 

„Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună. Nu am simțit că îmi este foame. După ce m-am întors de acolo, am ținut dieta pe care mi-au dat-o. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie', a adăugat cântăreața de muzică populară, potrivit aceleiași surse.

VEZI și: Ce pensie câștigă Mioara Velicu, după 60 de ani de carieră: ”Plătesc niște dări la stat, nu am cântat la negru”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel