Bebe Cotimanis, dezvăluiri inedite despre copilăria sa. Care este legătura actorului cu Irina Loghin

Data publicării:
Sursa foto: Bebe Cotimanis și Irina Loghin, colaj foto/ facebook / captură podcast Damian Drăghici
Descriere foto: Sursa foto: Bebe Cotimanis și Irina Loghin, colaj foto/ facebook / captură podcast Damian Drăghici

Bebe Cotimanis a făcut dezvăluiri inedite din copilărie. Actorul a spus și care este legătura sa cu Irina Loghin.

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai apreciați actori din România și surprinde mereu cu pozitivismul lui. Recent, îndrăgitul actorul a povestit cum a fost copilăria sa, dar și cum și-a câștigat primii bani. Bebe Cotimanis a recunoscut că mama sa l-a certat când i-a spus cum a făcut rost de bani.

Cum a câștigat Bebe Cotimanis primii bani

Actorul a povestit că tăia găinile la oamenii din sat, în schimbul sumei de 50 de bani. Când a aflat din ce face fiul său bani, mama actorului l-ce certat foarte rău. Bebe Cotimanis recunoaște că intra în pământ de rușine atunci când aceasta lui îl certa pentru un lucru făcut greșit.

„Tăiam găinile pe stradă contra sumei de 50 de bani! Și eu sunt un om milos, culmea. La un moment dat, o olteancă de pe stradă m-a pârât. ‘Ai tăiat? Pe bani?! Ne-ai făcut de râs’ ”, a reacționat mama actorului.

”Noi am fost trei frați, toți băieți. Suntem copii nebătuți, ceea ce era o raritate la vremea aia. ‘Nu e bine’, doar atât zicea și nu mai dormeam noaptea! Zicea ‘Nu e bine’ sau ‘Nu mi-a plăcut ce-ai făcut’… Intrai în pământ de rușine”,  a povestit Bebe Cotimanis.

Care este legătura lui Bebe Cotimanis cu Irina Loghin

Bebe Cotimanis a mărturisit că mama sa, croitoreasă de profesie, creea rochiile pentru marile artiste ale României, precum Irina Loghin, Maria Ciobanu și Ileana Sărăroiu. 

„Mama a fost croitoreasă. Ea creea rochii pentru Irina Loghin, Maria Ciobanu, Ileana Sărăroiu. Rochiile pentru Irina Loghin pe mine le punea mama.”, a spus Bebe Cotimanis, în podcastul lui Damian Drăghici.

Bebe Cotimanis și-a pierdut tatăl când avea doar 13 ani

La vârsta de 13 ani, Bebe Cotimanis și-a pierdut tatăl într-un accident rutier. Maie exact, șoferul microbuzului în care se afla consumase alcool și a intrat în plin într-o altă mașină.

„Tata a trecut în neființă într-o zi de leafă, cu mașina instituției. Era un electrician extraordinar, șef de echipă, ținea lumea în mână, lucra la Amara, la spital”, a povestit actorul pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Margareta Pâslaru împlinește 79 de ani. Interviu emoționant pentru Spectacola: Relația cu Timpul meu a fost și este o seducție riscantă / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience