Ce avere are Maria Ciobanu. Dragoș Dolănescu: ”Nu era petrecăreață ca tata”. Artista și-a făcut deja testamentul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Maria Ciobanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ciobanu, Facebook

Dragoș Dolănescu a dezvăluit ce avere deține Maria Ciobanu și cum a ales aceasta să-și împartă testamentul.

Dragoș Dolănescu o laudă pe marea artistă Maria Ciobanu, pentru faptul că aceasta și-ar fi împărțit deja averea, înainte să fie prea târziu. Bărbatul spune că, în acest fel, se vor evita posibilele scandaluri între copii, după cum s-a întâmplat și în cazul lor. Dacă Ion Dolănescu și-ar fi făcut testamentul la timpul potrivit, lucrurile ar fi stat diferit în ziua de azi, susține el. 

”Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro

Maria Ciobanu a dezvăluit ce PENSIE câștigă lunar. Artista, extrem de dezamăgită de statul român: "După 40 de ani de muncă am..."

”Tata poate că a lăsat un testament”

Totuși, Dragoș Dolănescu spune că este totuși posibil ca tatăl lor să fi lăsat un testament înainte să moară, însă Ionuț, fratele lui, nu lasă pe nimeni să intre în camera în care s-ar putea afla presupusul document.

”Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară”, a mai declarat acesta.

Cui ar fi trebuie să-i revină drepturile de autor ale pieselor interpretate de Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu deține toate drepturile asupra melodiilor interpretate de tatăl său, lucru care nu este drept, susține Dragoș. Acesta spune însă că Maria Ciobanu va alege înțelept să lase părți egale tuturor copiilor.

”Cred că Maria Ciobanu va împărți în mod egal și drepturile ei de autor. Așa era corect și la mine și la Ionuț, adică 50% la fiecare, dar el a luat tot de la tata, nu știu cum și de ce și dacă așa e corect. La urma-urmei, cred că nici nu trebuia să ne luptăm pentru drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, melodiile lui, compuse de el, 1.000 la număr, îi aparțin poporului român, a iubit această țară. Pentru mine este o mare mândrie să știu că alți soliști îi interpretează piesele și că sunt difuzate, că nu sunt date uitării. Tata a fost un geniu. Când a plecat de acasă, din Perșinari, spre București, avea doar un caiet cu 117 cântece compuse de el, asta era toată averea lui. Primele trei zile le-a dormit în Parcul Cișmigiu, pe o bancă. Și acum toată munca lui, din muzică, din drepturile lui de autor, este la Ionuț”, a mai declarat Dragoș Dolănescu.

Maria Ciobanu se întoarce în România. Vestea a fost dată chiar de Ionuț Dolănescu

Ce avere are Maria Ciobanu

”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, mai susține Dragoș Dolănescu.

Citește și: Codin Maticiuc, martor la povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian: ”Îmi tot repeta asta”

Raluca Bădulescu iubește din nou: ”Există cineva în viața mea”. Vedeta se visează din nou în fața altarului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel