Raluca Bădulescu iubește din nou: ”Există cineva în viața mea”. Vedeta se visează din nou în fața altarului

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Raluca Bădulescu a oferit informații despre starea sentimentală actuală, la aproximativ două luni de la despărțirea de soțul ei.

Raluca Bădulescu a oferit noi detalii despre divorțul de soțul ei. Decizia celor doi de a se despărți a șocat o țară întreagă, însă vedeta este mai împlinită ca niciodată, declarând, în repetate rânduri, faptul că această separare a fost hotărâtă de comun acord, iar relația dintre ea și Florin continuă și așa. Mai mult, jurata ”Bravo, ai stil” spune că se vede aproape zilnic cu bărbatul care i-a stat alături timp de 15 ani.

„Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Aceasta este o decizie, nu o veste tristă. Noi ne continuăm relația, pentru că suntem suflete pereche, suntem prieteni și vom rămâne mereu. El va rămâne mereu familia mea. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane, dar rămânem familie. Asta ca să nu se mire nimeni dacă ne vede mereu împreună. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin, este iubirea vieții mele.”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul știrilor Kanal D.

 

La ce facultate a intrat băiatul Ralucăi Bădulescu: ”Îl visez în continuare artist”

Raluca Bădulesu, implicată într-o nouă relație

Nici mult nu a trecut de când cei doi au semnat actele de divorț, că aceștia sunt implicați deja în noi relații. Vedeta nu a dezvăluit concret despre cine este vorba sau când s-au întâmplat aceste lucruri, însă spune că atât ea, cât și Florin și-au refăcut deja viața.

„Nu comentez încă dacă avem alte relații, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea, dar tot cei mai buni prieteni rămânem, sunt 15 ani. Eu n-am regrete, în viață trebuie să faci ceea ce simți, fără regrete. Întrebarea ”ce-ar fi fost dacă” nu vreau să o trăiesc niciodată.  La mine ori e albă, ori e neagră și mi-e frică de regret. Prefer să fiu impulsivă. Dacă mi se face dor de el, vorbim la telefon și ne vedem aproape în fiecare zi. Am avut și o nuntă superbă. Nici eu nu credeam că va veni momentul acesta, dar e cea mai bună alegere pentru noi.” a mai declarat Raluca. 

 

Raluca Bădulescu, secretul siluetei. Vedeta de la Kanal D face asta în fiecare zi

 

„S-ar putea să aveți surprize curând”

Mai mult, vedeta de la Kanal D spune că abia așteaptă momentul în care se va recăsători, moment ce poate veni oricând. În final, acesta le spune fanilor să o urmărească, pentru că oricând se pot trezi cu surprize. 

„Florin m-a sprijinit în toată viața mea, iar mare parte din ce sunt eu astăzi este datorită lui. La mine în telefon, Florin e trecut „Înger” și așa o să rămână. Cu siguranță vom merge în vacanțe împreună, cu sufletele pereche. Eu m-aș recăsători, probabil nu m-aș mai îmbrăca în alb. Bărbatul ideal ar trebui să fie carismatic, super deștept, extraordinar de sclipitor, să îmi ia ochii, poate deja mi i-a luat. Eu cred în dragoste la prima vedere, și cu Florin a fost așa, ne-am cunoscut în club și ne-am cunoscut civil după 3 luni. S-ar putea să aveți surprize curând, sunt foarte fericită. Într-o căsnicie e important să fii cinstit și să alegi drumul bun.", a declarat Raluca Bădulescu, conform Știrile Kanal D. 

Raluca Bădulescu a debutat ca model, într-o prezentare semnată de Cătălin Botezatu: Am fost „mireasă” acum 15 aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel