Maria Ciobanu se întoarce în România. Vestea a fost dată chiar de Ionuț Dolănescu

Data publicării:
Sursa foto: Ionuț Dolănescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ionuț Dolănescu, Facebook

Ionuț Dolănescu a dezvăluit informații despre planurile de viitor ale mamei sale, Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu locuiește de o vreme bună în America, alături de partenerul ei de viață, unde s-a mutat din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Mai mult, se pare că peste ocean marea artistă este mult mai apreciată de stat, care a decis să-i ofere acesteia o pensie de aproape 3 ori mai mare decât avea în țara natală. Așadar, cântăreața, în  vârstă de 84 de ani, nu a mai pășit în România de ceva timp, însă Ionuț Dolănescu a dezvăluit faptul că aceasta urmează să vină peste o lună în România, unde trebuie să participe la un eveniment în familie.

„Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu. Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă”, a spus Ionuț Dolănescu, potrivit impact.

Maria Ciobanu a dezvăluit ce PENSIE câștigă lunar. Artista, extrem de dezamăgită de statul român: "După 40 de ani de muncă am..."

Ionuț Dolănescu s-a apucat de renovat casa în care a trăit tatăl său

Mai mult, fiul regretatului artist Ion Dolescu a dezvăluit faptul că, în sfârșit, s-a apucat de renovat casa în care a locuit tatăl lui, după o luptă grea de obținere a autorizațiilor. Acesta nu ascunde faputl că lucrarea pe care o are de făcut acolo este extrem de costisitoare, însă artistul, împreună cu familia sa, plănuiește să locuiască în casa din Caimatei.

„Casa din Caimatei e în plină renovare. Fiind o zonă protejată, autorizația de construcție mi-a ieșit foarte greu. Vreau să mai fac o mansardă locuibilă, din podul existent. A trebuit să dăm totul jos până la cărămidă, să retencuim. Intenționăm să locuim acolo, când o vom termina, dar va mai dura cel puțin până la anul. E o lucrare mare și foarte costisitoare. E mai complicat, la prețurile de acum, mai ales că o renovăm de la zero”, a mai declarat acesta pentru sursa citată.

Ce spune Ionuț Dolănescu despre copiii săi

Ionuț Dolănescu are o perioadă extrem de aglomerată și plină de evenimente. Când vine vorba despre copiii săi, artistul spune că aceștia par că îi calcă pe urme, având toți înclinație spre muzică. 

„Numai în februarie – martie am fost plecat în America. În lunile ianuarie – aprilie am avut concerte în toată Diaspora, în Franța, Italia, Spania. La Valencia au fost peste o mie de spectatori.

După ani de zile, lumea e dornică să ne vadă. Am stat mai mult în România, copiii sunt acum aici la școală. Fata studiază vioara, la Colegiul de artă George Enescu. Ei sunt talentați, dar vom vedea dacă vor îmbrățișa o carieră, nu se știe ce  vor face în vremurile astea, dar noi îi pregătim.”, a continuat acesta.

Cum a reușit Ionuț Dolănescu să-și împace părinții, înainte ca tatăl lui să moară: „Am riscat foarte mult”

Litoralul românesc, mai scump ca în America

„Suntem la mare acum, avem concerte peste tot în țară, suntem solicitați. Litoralul e aproape mai scump decât în Occident, nejustificat de scump”, a completat acesta.

Irina Loghin, PENSIE specială uriașă, din partea statului român. Cât câștigă artista după 8 ani de politică



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel