Codin Maticiuc, martor la povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian: ”Îmi tot repeta asta”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Anghel Damian/ Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Anghel Damian/ Instagram

Codin Maticiuc a dezvăluit informații cu privire la cea mai nouă poveste de dragoste din lumea mondenă.

Codin Matiiciuc a scos la iveală noi informații despre idila care s-a creat în timp între Theo Rose și Anghel Damian, care astăzi formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Vestea că artista s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, a uimit pe toată lumea, dar a stârnit și o avalanșă de reacții în mediul online. Chiar dacă solista nu ar fi vrut să dea acum această veste, o fotografie cu ea și cu regizorul serialului ”Clanul”, în care se sărutau, i-a dat de gol. După această întâmplare, mai multe persoane publice, printre care Nea Marin și Bogdan de la Ploiești și-au spus părerea, iar acum, noi informații sunt scoase la iveală de Codin Maticiuc, colegul de platou a lui Theo Rose. Acesta spune că a discutat foarte mult cu iubitul ei actual despre ea, care îi spunea mereu cât de talentată este cea care i-a furat în final inima.

”E foarte talentată (n.r. Theo Rose) și asta-mi tot spunea regizorul, Anghel Damian: “Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva”. Și el îmi zice: “Nu, vezi că la casting am luat-o și e super talentată”. Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta”, a dezvăluit Codin Maticiuc potrivit ciao.

Când s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte. Nea Marin a scos totul la iveală: ”Eram convins că se va întâmpla chestia asta”

 

Ce spunea recent Anghel Damian despre rolul pe care Theo Rose îl are în ”Clanul”

Anghel Damian este regizorul celui mai fresh serial, care va apărea în curând pe PRO TV. ”Clanul” are în distribuția sa numeroși actori vechi, dar și mai mulți artiști tineri, precum Theo Rose. În urmă cu ceva timp, scenaristul spunea faptul că celebra artistă a obținut acest rol datorită calităților ei excepționale, având doar cuvinte de laudă la cea care acum îi este parteneră de viață. Nu se știe dacă cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, însă cei mai mulți bănuiesc faptul că de aici s-ar fi aprins flacăra iubirii.

"Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectivă publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei.", a declarat Anghel Damian, pentru ego.ro

 

Theo Rose a răbufnit după ce i-a fost criticată noua relație. Artista este împreună cu Anghel Damian: „Stau și încasez”

 

Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian

Theo Rose nu a avut de ales și a trebuit să confirme public despărțirea de fostul ei iubit, dar și să-și asume noua relație. Vedeta a fost ”prinsă” într-o ipostază care a dat-o de gol, motiv pentru care nu a mai putut da înapoi. Aceasta a explicat pe rețelele de socializare întregul incident, dar și ce părere are Alex Leonte despre întreaga situație.

”A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă. știind ce urmează. 

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel