Câți bani a dat Dani Oțil pentru ca Gabriela Prisăcariu să probeze rochii de mireasă la Roma: „Eu de aici nu cumpăr nimic”

Data publicării:
Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil, captură video Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil, captură video Instagram

Dani Oțil a rămas uimit de prețurile uriașe pe care magazinele de rochii de mireasă le pot avea. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc de cununia religioasă, însă căutarea rochiei perfecte de mireasă s-a transformat într-un calvar pentru prezentator. Acesta și-a însoțit soția într-un magazin exclusivist din Roma, unde modelul să poată proba cele mai alese rochii de mireasă. Dani a avut însă parte de o surpriză. Doar pentru a ca partenera sa să îmbrace rochiile, acesta a trebui să scoată din buzunar 200 de euro. Mai mult, cei doi se plâng de faptul că nu au primit nimic altceva inclus în acea sumă. 

”Stimați bărbați, gentalmani sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte. Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro. Nici șampanie nu ne-au dat. În filme am văzut că e cu șampanie, cafea, apă! Nimic! Un pahar de apă nu ne-au dat. Acum, să vă zic eu bărbați, vreodată vreunuia dintre noi i s-a cerut să plătească ceva într-un magazin de motociclete?! 200 de euro pentru 23 de minute! Ai probat ce ai vrut, poate ai luat-o și la drive test... Nu ți-a cerut nimeni niciun ban, niciodată. Bărbați! Stați uniți! Eu de aici nu cumpăr nimic. Mai bine îmi iau o motocicletă. De fapt, de banii ăia îmi iau două motociclete.”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Prisăcariu, taxată aspru de fani: „Ai uitat sã-ți pui sutien!”. Soția lui Dani Oțil a scăpat de toate inhibițiile

 Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu în 2021

Dani Oțil și Gabriela formează deja o familie de acum doi ani, când cei doi au ales să facă o cununie restrânsă doar cu cei mai apropiați prieteni și familia. Se pare însă că acum aceștia s-au hotărât să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu și, cel mai probabil, cu o petrecere ceva mai mare. Totul la vremea aceea s-a desfășurat în cadrul restaurantului pe care acesta îl deține în Capitală.

„Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.r. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?’, a declarat Dani Oțil, în direct în emisiune, potrivit playtech.

Mai mult, Dani Oțil a dezvăluit fără perdea și care a fost suma pe care a cheltuit-o atunci. 

„Am avut niște gratuități. Bucătarul a venit gratis, sala nu am plătit-o. 6.000 de euro m-a ajuns. Ce mă bucur că am băiat. La majorat nu-i trebuie cine știe ce rochii, iar la 18 ani îi dau direct mașina mea”, mai spunea el.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, fără niciun pic de machiaj și fără filtre. Cum arată soția lui Dani Oțil nemachiată / FOTO

Meniu fără sarmale

În ciuda eforturilor prezentatorului, mama acestuia a fost nemulțumită din cauza meniului. Femeia i-a reproșat atunci că nu are sarmale incluse în meniu, ca la orice nuntă tradițională din România. 

”M-a certat maica-mea că nu am avut sarmale la nuntă. Păi cine putea să mai facă sarmale sâmbăta, cine să le mai împăturească?”, a mai spus vedeta de la Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel