Gabriela Prisăcariu, pe punctul de a se despărți de Dani Oțil: „Nu știu dacă este ok să zic asta. Noi nu am mai fi fost astăzi împreună”

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu apovestit un episod de cumpănă din relația sa cu Dani Oțil. 

Viața Gabrielei Prisăcariu s-a schimbat complet în urmă cu mai bine de un an, când a devenit mamă. Dacă înainte de venirea pe lume a lui Luca Tiago vedeta era adepta vacanțelor în diferitele colțuri ale lumii, dar era extrem de prezentă și în viața profesională, acum aceasta alege să-și pună pe primul loc copilului și recunoaște faptul că s-a schimbat extrem de mult, de când a născut. Soția lui Dani Oțil se gândește în fiecare moment la băiatul ei și își face fel de fel de scenarii negative de fiecare dată când pleacă departe de el.

„Clar m-am schimbat de când am devenit mamă. 100%. La fiecare plecare încep să plâng pentru că mă gândesc că dacă o să cadă avionul și noi nu mai suntem, eu vreau să-l văd crescând și îmi fac tot felul de scenarii. Chiar și acum îmi dau lacrimile. Este foarte greu când plec de acasă, chiar și pentru câteva ore. Mă gândesc să nu pățesc ceva, vreau să fiu lângă el și să-l văd pe viitor cum crește”, a povestit Gabriela Prisăcariu Oțil, potrivit ego.ro.

Te-ar putea interesa și: Videoclipul cu care Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele. Asta nu e frumusețe

„Nu știu dacă este ok să zic asta”

Cu toate că îi este extrem de greu să se desprindă de bebelușul ei și timp de câteva ore, Gabriela Prisăcariu spune că a căzut de acord cu soțul ei ca cei doi să-și petreacă vacanțele în doi, departe de micuț. Aceasta consideră că momentele petrecute în cuplu sunt extrem de importante, mai ales când copilul este mic. Soția lui Dani Oțil își asumă aceste declarații, chiar dacă este conștientă că va fi pusă la zid de foarte mulți fani, așa cum s-a mai întâmplat în diferite situații când cei doi s-au afișat din escapade romantice în care au plecat fără Tiago.

„Primele două zile le dorm în vacanță pentru că am nevoie, dar după începe să-mi fie dor extrem de tare de Tiago și mi-aș dori să mă întorc. Nu știu dacă este ok să zic asta, dar nu sunt de acord, mai ales când este bebeluș, să pleci cu el peste tot. Cred că partenerii au nevoie să plece singuri pentru relația lor și atunci noi, până acum, am plecat în vacanță doar noi doi, pentru că avem nevoie de asta. Și acum de Paște o să plecăm tot doar noi doi, deși primim mult hate pe Instagram”, a mai spus aceasta. 

Citește și: Dani Oțil, enervat la culme de unul dintre clienții restaurantului său: „Avem niște țărănoi printre noi cu niște mega mașini...”

 

Gabriela Prisăcariu, la un pas să se despartă de Dani Oțil

Chiar dacă acum formează unul dintre cele mai închegate cupluri din lumea mondenă, în trecut, Gabriela Prisăcariu povestește cum era pe punctul de a pune punct relației cu matinalul de la Antena 1. Aceasta își amintește cum prima vacanță a doi a fost un real eșec, iar ea era pe punctul de a-i spune complet „adio” tatălui copilului său. 

„Prima noastră vacanță în doi nu a fost una reușită. Și acum îi zic că dacă nu eram atât de departe noi nu am mai fi fost astăzi împreună, pentru că mi-aș fi dorit să mă întorc și să plec de acolo. Dar uită-ne că suntem împreună”, a dezvăluit Gabriela Prisăcariu.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, taxată aspru de fani: „Ai uitat sã-ți pui sutien!”. Soția lui Dani Oțil a scăpat de toate inhibițiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel