Videoclipul cu care Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele. Asta nu e frumusețe”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram

Gabriela Prisăcariu și-a înfuriat întreaga comunitate de fani, prin ultima apariție de pe rețelele de socializare. 

Gabriela Prisăcariu a ajuns din nou în atenția fanilor săi. Soția lui Dani Oțil are un corp de invidiat, fiind un reper de urmat atât pentru multe femei, dar și mămici, întrucât sarcina pare că nu i-a afectat deloc blondinei pătrățelele perfect sculptate în sala de fitness. Tocmai din acest motiv, modelul nu-și ascunde niciodată silueta perfectă, ba chiar și-o afișează cu fiecare ocazie pe rețelele de socializare, spre nemulțumirea fanilor săi. 

Chiar dacă sunt mulți sunt cei care-i recunosc meritele pentru acest corp, la fel de mulți sunt și cei care o critică pentru modul în care decide să se afișeze public. Ultima imagine care a stârnit revolte în mediul online este cea în care Gabriela Prisăcariu apare îmbrăcată cu un tricou alb, fără a purta însă sutien, motiv pentru care formele voluptoase i-au ieșit la înaintare. 

„Încă puțin și te postezi goală. Da oricum cam asta ai făcut acum, că se vede tot.. Ești o femeie frumoasă, dar ce se vede aici ar trebui să vadă numai soțul tău”

„Păcat că se promovează astfel de modele...asta nu e frumusețe”

„De fapt, ce voiai să ne arăți?”

„Ești frumoasă, dar ești foarte slabă, iar ce este prea mult strică, și cu "bobițele" la vedere nu prea mai da bine acum, că ești doamna Oțil și că ești mamă, nu să te îmbraci ca o călugăriță dar ..în fine e problema ta..asta se promovează”

„Nu mai există bun simț. Să ne arătăm pe instagram tot, dar tot, doar așa se fac banii.”, sunt doar câteva dintre zecile de critici primite de soția lui Dani Oțil.

Te-ar putea interesa și: Vedeta care a plecat brusc de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. A rupt contractul cu Antena 1: „Am renunțat la emisiune”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Otil (@gabriela.prisacariuotil)

Cum a slăbit Gabriela Prisăcariu după naștere

Chiar dacă acum deține formele perfecte, imediat după naștere, Gabriela Prisăcariu era destul de îngrijorată cu privire la kilogramele pe care le acumulase în timpul perioade cât a fost însărcinată. Vedeta spunea pe atunci că a acumulat aproximativ 20 de kilograme, însă dieta nu făcea nici pe vremea aceea parte din stilul ei de viață.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a spus Gabriela Prisăcariu, potrvit cancan.ro.

Citește și: Câți bani a dat Dani Oțil pentru ca Gabriela Prisăcariu să probeze rochii de mireasă la Roma: „Eu de aici nu cumpăr nimic”

Soția lui Dani Oțil se mândrește cu gene bune

În urmă cu ceva timp, aceasta povestea cum gena moștenită din familie este primul factor ce o ajută să se mențină în formă. Vedeta spune totuși că trece regulat prin sala de fitness, iar din punct de vedere alimentar se axează preponderent pe un echilibru. 

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama.

Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel