Câți bani câștigă Florin Ristei pentru o singură oră de concert: „Cel puțin. Asta direct prin mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Selly
Descriere foto: Captură video: YouTube/Selly

Florin Ristei a dezvăluit câți bani cere pentru un concert de o oră.

Florin Ristei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. A devenit cunoscut după ce a câștigat emisiunea „X Factor”, iar de atunci se bucură de un succes imens în industria muzicală. A avut sute de concerte în toată țară, însă puțini sunt cei care știu câți bani ia, de fapt, artistul din muzică. Recent, Florin Ristei a fost împreună cu Speak la testul poligraf realizat de Selly, unde a dezvăluit câți bani cere pentru un concert de o oră.

Suma cerută de Florin Ristei pentru un concert de o oră 

Mulți au fost curioși să afle câți bani câștigă artistul din muzică, iar răspunsul l-a oferit chiar Florin Ristei. Aflați la testul poligraf realizat de Selly, Speak a ținut să precizeze că artistul are foarte mulți bani și a scos în evidență că poartă la mână un ceas foarte scump. 

„Tu ai foarte mulți bani”, a spus Speak.

„Foarte mulți bani?! Comparativ cu mama. Cu cine?”, a întrebat mirat Florin Ristei.

„Cu multă lume. Du-te de aici. Vă zic eu cât ia el pentru un concert și faceți voi calculele. Uite și ce are la mână. Are mulți bani”, a spus Speak.

„Cât iau pe un concert? 8.500 de euro”

Florin Ristei a recunoscut că pentru un concert de o oră ia cel puțin 8.500 de euro.

„Cât iau pe un concert? 8.500 de euro”, a spus Florin Ristei.

„Cel puțin”, a precizat Speak.

„Da, cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, sunați-ne, că e mai ieftin”, a spus Florin Ristei.

Te-ar putea interesa și: Simona Florescu rupe tăcerea, după ce s-a zvonit că a fost cerută în căsătorie de George Rotaru: „A preluat toată presa”

Te-ar putea interesa și: Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 11 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua în care s-au căsătorit: „Nu ne-am mai dat drumul de atunci”

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit

În urmă cu trei luni, Florin Ristei a confirmat faptul că nu mai formează o relație cu Naomi Hedman. Cu toate că mult timp a preferat să fie discret și să nu vorbească despre acest aspect, artistul a recunoscut că ruptura a avut loc din cauza distanței. 

„Dar tu mai ai gagică, măi?”, l-a întrebat Speak pe Ristei.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar... de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”, a spus Ristei.

„Dar ușa e deschisă pentru...?”, a întrebat Speak.

„Măi, nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult. Nu știu dacă e deschisă...Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt...”, a completat Florin Ristei.

Te-ar putea interesa și: Karmen Minune a dat cărțile pe față. Ce regulă i-a impus soțul, după căsătorie: „Sunt niște lucruri pe care le-am discutat de la bun început, niște limite”

Te-ar putea interesa și: Momente grele pentru Dinu Maxer. Artistul a petrecut Paștele în spital: „E un șoc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel