Simona Florescu rupe tăcerea, după ce s-a zvonit că a fost cerută în căsătorie de George Rotaru: „A preluat toată presa”

Data publicării:
Captură video: Instagram/Metropola TV
Descriere foto: Captură video: Instagram/Metropola TV

După ce George Rotaru s-a aşezat în genunchi în faţa Simonei Florescu şi a părut că o cere în căsătorie, artista s-a decis să rupă tăcerea și să clarifice zvonurile cu privire la relația lor.

Simona Florescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase artiste din România. A stat o viață la brațul regretatului Ion Dichiseanu căruia i-a fost loială, însă, acest lucru nu înseamnă că nu au existat zvonuri cum că s-ar fi iubit și cu alți bărbați cunoscuți, colegi de scenă sau nu.

Unul dintre acești domni extrem de cunoscuți despre care s-a spus că ar fi cerut-o chiar în căsătorie a fost George Rotaru, primul român care a cântat la Las Vegas. Invitați în emisiunea Monden Alert, de la Metropola TV, ediție filmată la mare, iubiții artiști și-au amintit de simpaticul moment care a avut un real succes pe social media.

Te-ar putea interesa și: Karmen Minune a dat cărțile pe față. Ce regulă i-a impus soțul, după căsătorie: „Sunt niște lucruri pe care le-am discutat de la bun început, niște limite”

Simona Florescu rupe tăcerea, după ce s-a zvonit că a fost cerută în căsătorie de George Rotaru: „A preluat toată presa”

După ce George Rotaru s-a aşezat în genunchi în faţa Simonei Florescu şi a părut că o cere în căsătorie, imediat au apărut zvonuri care spuneau că artista va ajunge în fața altarului. Acum, după 7 ani de la discutata fotografie, Simona Florescu a spus cum au stat de fapt lucrurileși care este, de fapt, relația dintre cei doi.

„Suntem prieteni și colegi de scenă de mai bine de 8 ani de zile. Eram colegi de scenă. În primul an a fost o situație foarte frumoasă și presa a preluat. Am făcut noi o poză, la micul dejul, și se vedea ca și cum George mă cerea pe mine de nevastă. A pus poza pe Facebook și a preluat toată presa: «Simona a fost cerută în căsătorie de George Rotaru». Eu pe George îl cunosc din 1998, de când am fost în America”, a spus Simona Dichiseanu în emisiunea Monden Alert, de la Metropola TV.

„Am avut vizualizări multe în presă”, a precizat și George Rotaru.

Te-ar putea interesa și: Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 11 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua în care s-au căsătorit: „Nu ne-am mai dat drumul de atunci”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Metropola TV (@metropolatv_oficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel