Karmen Minune a dat cărțile pe față. Ce regulă i-a impus soțul, după căsătorie: „Sunt niște lucruri pe care le-am discutat de la bun început, niște limite”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Anamaria Prodan
Descriere foto: Captură video: YouTube/Anamaria Prodan

Karmen Minune a fost invitată în podcastul moderat de Anamaria Prodan, unde a dezvăluit detalii despre regulile impuse de soțul ei, Bogdan Căplescu, după căsătorie. 

Karmen Simionescu și soțul ei, Bogdan Căplescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu din 2018, iar după un an, cei doi și-au dorit să facă marele pas în relație, astfel că și-ai oficializat relația la starea civilă, an în care a venit pe lume și fiica lor, Sofia Rosa. Invitată în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan, artista a recunoscut că după căsătorie, soțul ei a avut mici preferințe.

Karmen Simionescu a dat cărțile pe față. Ce regulă i-a impus soțul, după căsătorie

Karmen Simionescu a explicat că au avut discuții și au stabilit anumite limite încă de la începutul relației, iar după căsătorie, soțul ei și-a exprimat dorința ca ea să se îmbrace mai decent. Artista a mărturisit că de când este mamă nu mai simte nevoia să se îmbrace extravagant, iar atâta timp cât simte că este decentă, nici soțul meu nu mai este gelos.

„Am discutat de la început niște lucruri, iar pe parcurs bineînțeles că i-am înțeles și eu micile preferințe pe care le are, cum ar fi îmbrăcatul mai decent, oricum sunt mamă, nu mai am acea postură de copilă nebunatică, fată singură și așa mai departe. Toată lumea știe că am un soț, că sunt căsătorită, că sunt mamă și atunci nu trebuie să mă mai îmbrac știu eu cum, dar și eu sunt ok cu asta. Atâta timp cât simt că sunt decentă, nu are de ce soțul meu să fie gelos.

El este român, dar este la fel de gelos ca un țigan. De fapt e ok, nu e gelos. Nici eu nu-i dau motive, dar sunt niște lucruri pe care le-am discutat de la bun început, niște limite, pentru că și el provine dintr-o familie în care există niște normalități și m-am conformat și eu la normalitățile respetive. Acum, dacă trăiesc cu un om gelos am devenit și eu. Până acum nu am fost, dar acum sunt”, a mărturisit Karmen Minune în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și: Momente grele pentru Dinu Maxer. Artistul a petrecut Paștele în spital: „E un șoc”

„Gelozia nu mi se pare că e o chestie firească”

Artista susține că gelozia nu este un lucru normal, însă în familiile de etnie rromă există anumite niște legi nescrise. „Gelozia nu mi se pare că e o chestie firească, însă la țigani există niște legi nescrise. Eu sunt bărbat, tu ești bărbat. Dacă mă respecți, nu te așezi lângă nevasta mea. Dacă mă respecți, când ne întâlnim undeva, nu te pupi cu nevasta mea pe obraz. Nevasta mea e doar a mea. Și asta cu telefonul. Ai numărul lui nevastă-mea. La țigani nu prea. Și sunt multe, dar diferă în funcție de cât de emancipate sunt familiile respective. Mai sunt unii care încă trăiesc în mediul ăla în care nu există, e literă de lege ca nevasta mea să nu vorbească cu nimeni niciodată”, a mai spus fiica lui Adrian Minune în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și: Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 11 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua în care s-au căsătorit: „Nu ne-am mai dat drumul de atunci”

Te-ar putea interesa și: Cum trebuie să-ți dorești ca să obții ce vrei în viață. Medicul Constantin Dulcan: „A doua zi, lucrul pe care mi l-am propus s-a întâmplat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel