Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 11 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua în care s-au căsătorit: „Nu ne-am mai dat drumul de atunci”

Data publicării:
Cristina și Florin Dumitrescu, sursa instagram
Descriere foto: Cristina și Florin Dumitrescu, sursa instagram

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Dumitrescu, au sărbătorit 11 ani de căsnicie. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a postat în mediul online o fotografie din ziua în care cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Florin Dumitrescu, în vârstă de 36 de ani, și Cristina, în vârstă de 39 de ani, formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. În urmă cu 11 ani, pe 8 mai 2013, cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă și au devenit oficial soț și soție.

Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 11 ani de căsătorie. Cum arătau când au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă

Chiar dacă Florin Dumitrescu și Cristina sunt destul de discreți atunci când vine despre viața lor personală, fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a împărtășit aniversarea a 11 ani de căsnicie cu fanii săi din mediul online, postând o fotografie și un mesaj emoționant.

„11 ani de când Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur si simplu norocoși, ne-am găsit și nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sărbătorit în curtea unde ne-am cunoscut, pe Toamnei 101, la Escargot, ne-a gătit Exarhu și ne-a cântat Fane Lăutaru’, a fost prima noastră petrecere reușită de care povestim și astăzi cu ai noștri. Zelda, la mulți ani, dacă ar fi sa ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea!”, a scris Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)

Fanii, surprinși de declarația de dragoste făcută de Florin Dumitrescu

Fanii au ținut să îi felicite pentru cei 11 ani de căsnicie petrecuți împreună. Nici schimbările nu au trecut neobservate de aceștia, mai ales că soția fostului jurat de la „Chefi la cuțite” era însărcinată pentru prima dată.

„Chef, sunteți un romantic incurabil. Rar mi-a fost dat să văd pe cineva care vorbește cu atâta pasiune și iubire despre jumătatea lui. Bravo!”; „Mulți ani înainte, cu sănătate și multe bucurii”; „Căsnicie trainică, plină de sănătate și iubire necondiționată”; „Aniversare fericită! Sănătate și multă fericire!”; „Cât de frumos ați scris în descriere, soția dumneavoastră este o norocoasă să vă aibă alături! La mulți ani frumoși împreună”; „Sarcină ușoară! Sănătate și să fie într-un ceas bun”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de fani la postarea lui Florin Dumitrescu.

Te-ar putea interesa și: Momente grele pentru Dinu Maxer. Artistul a petrecut Paștele în spital: „E un șoc”

Mesajul emoționant al lui Florin Dumitrescu la împlinirea celor 10 ani de căsnicie

Anul trecut, la împlinirea a 10 ani de căsnicie, fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a transmis pe rețelele sociale un mesaj la fel de emoționant.

„10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are Cristina Dumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viață noastră a fost să facem pasul asta. Și totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La mulți ani nouă. Me love you hard! #10ani #noi2 #lamultiani”, scria Florin Dumitrescu pe rețelele sociale Florin Dumitrescu. 

Te-ar putea interesa și: De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel