Câți bani a făcut Adina Buzatu din afacerea cu fier vechi: „Nici nu te puteai gândi că poți să-i numeri” Stilista a început să muncească de la 14 ani

Data publicării:

Adina Buzatu a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani, dar și câte milioane a scos din afacerea cu fier vechi.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist specializat în vestimentația masculină. Deși, acum este o femeie de succes, vedeta recunoaște că a pornit de jos și a început să muncească de la vârsta de 14 ani.

Adina Buzatu a început să muncească de la 14 ani

Celebra stilistă a venit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" pentru a dezvălui aspecte mai puțin cunoscute publicului cu privire la viața sa. Adina Buzatu a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani. Vedeta a povestit că a început să spele parbrize împreună cu o prietenă, într-o intersecție.

''Câștigam 2.000 de lei pe zi. Îmi amintesc exact chestia asta, pentru că îi număram des și ziua de muncă era de 2 ore. Erau foarte mulți bani în perioada respectivă. Eram primele în București, se stătea la coadă, la intersecția respectivă. Intersecția unde spălam parbrize nu era doar colțul străzii unde m-am născut, în centru, era și colțul cu școala generală pe care am terminat-o. Mă cunoșteau profesorii și toată lumea. Nu era o obișnuință atunci, în general, pentru copii să lucreze. Copiii așteptau să primească de la părinți. Mă întreba tata: <Tată, ce nu ți-am dat? Hai, să-ți luăm!> Nu-mi luase o pereche de jeans mulați, nu pentru că nu și-ar fi dorit să-i cumpere sau să-mi ofere banii respectivi, dar considera că sunt pentru alt gen de fete, genul acela de model.

Atunci, nu mi-a luat, dar văzând ce am ajuns să fac, mi-a zis: Nu a fost nevoie. I-am explicat că vreau să câștig, pentru că îmi place să muncesc, pentru că îmi place să fiu independentă și îmi dă o satisfacție extraordinară, ceea ce l-a convins'', a mărturisit Adina Buzatu.

Vezi și: Câți bani scoate Irinel Columbeanu din buzunar pentru cazarea la azilul de bătrâni în care s-a mutat: „S-a acomodat. L-au și vizitat niște prieteni”

Adina Buzatu, replică pentru cei care critică operațiile estetice. Vedeta neagă zvonurile /EXCLUSIV

Câți bani a făcut Adina Buzatu din afacerea cu fier vechi

Adina Buzatu și-a dorit de mică să fie o femeie independentă, astfel că și-a deschis o afacere cu fier vechi, la doar 18 ani. Vedeta a mărturisit că s-a ocupat de această afacere până la vârsta de 21 de ani, însă a avut parte și de ajutor din partea fostului soț. 

''Nu am făcut milioane, am făcut bani, dar nu milioane. La vremea respectivă, 1 milion de euro era o sumă... nici nu te puteai gândi că poți să-i numeri, dar am câștigat ok. Exportam din portul Constanța și o firmă mare, ca exportator de fier vechi. Conjunctura m-a ajutat, iar tatăl Sarei avea relații externe, apropo de acest domeniu, eu aveam relațiile interne. Ni s-a potrivit să facem acest business, business pe care eu l-am început'', a mărturisit Adina Buzatu.

Citește și: Raluka, mărturisiri șocante după ce s-a întors în România din Tel Aviv. Artista a trecut prin momente de coșmar: ”Am numărat 8 bombe”

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a cerut ajutorul fanilor: „Are nevoie de rugăciuni”

Boala de care ar suferi Delia. Artista și-a pus singură diagnosticul: „Sunt bolnăvioară. Eu știu sigur că am”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel