Boala de care ar suferi Delia. Artista și-a pus singură diagnosticul: „Sunt bolnăvioară. Eu știu sigur că am”

Data actualizării: | Data publicării:

Delia a dezvăluit în cadrul unui podcast faptul că suferă de o tulburare, care își pune zilnic amprenta asupra comportamentului său hiperactiv.

Delia a fost invitată recent în cadrul podcastului Aproximativ Discutii cu Gojira, acolo unde a dezvăluit mai multe informații din viața profesională, dar și personală. În acest sens, artista, care este una dintre cele mai active persoane, fiind într-o continuă mișcare în fiecare zi, spune că este sigură de faptul că suferă de o tulburare. Delia nu a fost la medic pentru a primi acest diagnostic, însă este convinsă de asta, întrucât toate simptomele conduc spre ea.

„Acum mă uit la Outlander. Nu credeam că mă agață, m-a agățat. Văd câte patru episoade pe seară, ăsta e motivul pentru care mă culc târziu și mă trezesc mai târziu. Doarme Răzvan lângă mine și eu sunt „Încă un episod”. Mie îmi place asta, mi se pare că am mai multă viață. Am ziua la dispoziție când fac ce vreau eu, și mai am și noaptea. Oamenii dorm, dar eu mai fac ceva. Sunt bolnăvioară, sufăr de ADHD, trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește, trebuie să fac multe lucruri.”, a declarat Delia în cadrul podacstului Aproximativ Discuții, realizat de Gojira.

VEZI și: Gina Matache, mama Deliei, adevărul despre problemele de sănătate: „Coloana este din loc în loc lovită. Sunt eforturi mari”

„Sunt 100% sigură, m-am autodiagnosticat”

Așadar, chiar dacă până în prezent nu a fost la medic pentru a primi un diagnostic exact, Delia spune că toate pistele conduc aici. Artista spune că nu poate niciodată să se odihnească pe timpul nopții, din cauza faptului că își dorește constant să facă ceva, iar răbdarea nu o caracterizează deloc. Aceasta este chiar hotărâtă să meargă la un specialist pentru a-i valida acest diagnostic, pe care îl are dintotdeauna, spune ea. 

„Cred că timpul petrecut la nani e pierdut și atunci încerc să prelungesc ziua și să mai fac altceva. Eu știu sigur că am, chiar dacă nu m-am dus la niciun psihoterapeut. Sunt 100% sigură, m-am autodiagnosticat, tot ce am citit despre asta duce aici. O să mă duc și o să obțin ștampilă ca să mă credeți. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu sunt cu nimic mai specială, sunt agitată dintotdeauna, nu am răbdare să fac anumite lucruri, nu pot să fac ce nu-mi place.”, a continuat artista.

Citește și: Delia, reacție negativă din partea publicului după ce și-a arătat vestimentația: „Zici că ești mamaie” FOTO

Își găsește cu greu răbdarea să stea la masa juriului de la iUmor

Delia face parte din juriul emisiunii de umor de pe Antena 1 încă de la prima ediție, motiv pentru care moderatorul podcastului a întrebat-o pe artistă cum a reușit să-și păstreze până astăzi interesul ridicat, față de acest format TV. În acest sens, artista spune că uneori face sacrificii destul de mari pentru a avea răbdare și pentru a asculta cu atenție concurenții care le pășesc pragul emisiunii.

„Foarte greu am răbdare la iUmor, s-a transformat puțin în rutină. Mai am noroc că mai vin oameni noi și vin cu un vibe nou și te agață în tot felul de chestii, se mai schimbă energiile.”, a mai declarat

VEZI și: Delia, reacție acidă din partea fanilor după ce s-a pozat la piscină. Connect-R a intervenit și el /FOTO

 

 

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel