Câți bani scoate Irinel Columbeanu din buzunar pentru cazarea la azilul de bătrâni în care s-a mutat: „S-a acomodat. L-au și vizitat niște prieteni”

Data actualizării: | Data publicării:

Irinel Columbeanu a ajuns să stea la un cămin de bătrâni. S-a aflat și ce sumă de bani scoate fostul milionar din buzunar pentru cazare. 

După o viață de lux, alături de femei frumoase și oameni cu influențe, Irinel Columbeanu a ajuns să se cazeze într-un azil de bătrâni. Fostul milionar susține că a făcut cea mai bună alegere și că se simte liniștit în acest loc. 

Câți bani scoate Irinel Columbeanu din buzunar pentru cazarea la azilul de bătrâni în care s-a mutat

Irinel Columbeanu a declarat că se simte foarte bine și că fosta iubită, Oana l-a vizitat, lucru care l-a bucurat foarte mult. 

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a spus Irinel Columbeanu. 

Cum se simte Irinel Columbeanu în azilul de bătrâni


Irinel Columbeanu se află la căminul de bătrâni din Ghermănești, din județul Ilfov, acolo unde a fost și tatăl său, dar și regretata creatoare de modă, Zina Dumitrescu. 

„În continuare vrem să fim alături de dânsul și să îi fie din ce în ce mai bine. Poate în aceste câteva zile cât a stat la noi și-a făcut o părere”, a spus Ion Cassian, care, într-un interviu pentru Fanatik.

Directorul azilului în care s-a cazat Irinel Columbenau a declarat că bărbatul plătește între 3.000 și 4.000 de lei, pentru a sta în acel loc. 

”Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)  Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai spus Ion Cassian într-un alt interviu, pentru Antena 3 CNN.

Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri

„Domnul Columbeanu este internat de o săptămână la noi, la azil, și este ok la acest moment. El a făcut nu unul, ci două accidente vasculare, unul anul trecut și altul de dată mai recentă. Dar, este ok, comunică, nu are probleme mintale. Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate. Are camera lui, stă singur, are tot confortul aici. Nu e aceeași cameră pe care a avut-o Zina, este undeva la alt etaj. Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian pentru Click.ro

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel