Adina Buzatu, replică pentru cei care critică operațiile estetice. Vedeta neagă zvonurile /EXCLUSIV

EXCLUSIV

Adina Buzatu ne-a acordat un interivu exclusiv în care ne-a spus adevărul despre zvonurile care circulau în privința ei.
Cum le răspunde celor care au criticat-o pentru operațiile estetice.

Adina Buzatu este o celebră creatoare de modă care se poate mândri cu un trend cu aproape 20 de ani de istorie. Ea a pus bazele unei afaceri care bucură peste 30.000 de clienți loiali. Cu atât mai mult, vedeta ne-a acordat un interviu în care ne-a povestit ce a mai făcut în ultimul timp și cum mai arată viața ei. Printre altele, stilista a dezmințit un zvon care circula prin opinia publică în ultimul timp. De asemenea, ea dă o replică pentru cei care critică operațiile estetice, mai ales că Adina avut, recent, o asemenea intervenție chirurgicală.

Se face sau nu pilot de raliuri

În ultimul timp, opinia publică vehicula că stilista dorește să se facă pilot de curse. Pentru a lămuri acest aspect, am întrebat-o pe divă dacă este așa.

„Nu este adevărat, dar am pilotat la raliuri, am fost copilot, apoi am și pilotat. Mi-a plăcut, m-am distrat, a fost foarte frumos.”, ne-a spus, în exclusivitate, Adina Buzatu.

Adina Este cunoscută pentru sfaturile în materie vestimentară pe care le oferă bărbaților. Ea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu comunitatea ei ultimele evenimente din viața acesteia. Am încercat să aflăm dacă are noutăți în plan profesional, însă vedeta a îndemnat la răbdare.

„Am colecții noi, linii noi, dar le veți vedea la timpul lor. Veți auzi noutăți”, ne-a mai spus celebritatea.

Cum răspunde criticilor legate de operații estetice

Stilista a transmis „comentatorilor” că ar trebui ca oamenii să învețe să critice mai puțin semenii, probabil o îndemnare la reflecție interioară, și că trebuie să învețe să fie mai buni . Ea mai precizează că se aruncă cu multă energie negativă, fără un rezultat concret. Ea le oferă acestor persoane soluția ignorării celebrităților din mediul online care nu le sunt pe plac. În legătură cu operațiile, Adina mai spune că fiecare este liber să ia deciziile pentru propriul corp.

„Să învățăm să ne criticăm mai puțin unii pe ceilalți. Cred că e important să fim mai buni și să manageriam mai pozitiv situațiile pentru că oamenii se încarcă inutil aruncând energie negativă către ceilalți. Nu îți place cineva sau ce face, păi atunci ingnoră-l. Nu-l urmări, nu trebuie să urmărești pe cineva care nu îți place. Ce sens are să stai la el pe pagină și să jignești încontinuu. Și asta și în cazul operațiilor și în orice caz. Fiecare om e liber să decidă ce face cu corpul lui și cu fața lui, cu propria lui persoană și cred că este alegerea fiecăruia să își facă operații sau nu. Suntem liberi. E important să respectăm acest lucru.”, a mai spus, în exclusivitate, Adina Buzatu pentru Spectacola.

Ce critici a primit

Vedeta a primit mai multe reacții negative la momentul postării unei poze în care anunța modificările făcute. Ea a fost criticată dur de fani:

„Te-ai "stricat" și tu...Nu vă înțeleg de ce toate vă "ciopârțiți" așa....! Începeți să spuneți că vă corectați, dar până acum nu te-ai vaźut? Noroc că te recunoaștem după glas!”, a spus un fan.

„Felicitări! Ai reușit din păcate, să nu mai semeni cu tine. Acum ești 1/1 copia actualei soții a d-lui Ilie Năstase.”, a spus un altul.

„Foarte frumoasă, dar nu mai semeni deloc , erai frumoasă tu, așa cum erai!!!!”, a spus un al treilea fan.

Astfel, toate aceste remarci au fost ca răspuns la postarea vedetei:

„Am 2 schimbări importante pe care, ca de obicei, vreau sa le împărtășesc cu voi!

1. Mi-am făcut liplift (operație de ridicare a buzei superioare), super ușoară și cu recuperare rapidă, mai ales dacă este realizată de către un medic priceput. Știu ca pentru unii centrimetri nu contează, dar pentru mine 1 cm a făcut diferența! 
Intervenția a durat 30 de minute și a fost făcută cu anestezie locală. 
Nu m-a durut absolut deloc, nici pe parcurs, nici ulterior, iar recuperarea a fost extrem de rapida. Pozele sunt făcute la 8 zile după operație. Am fost la muncă în 7 dintre ele, stând acasă doar în prima zi.

2. Mi-am schimbat culoarea părului.”, a scris Adina Buzatu pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

https://media.spectacola.ro/image/202308/w800/adina-buzatu_59251600.jpgGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 13 aug 2023, 10:06 | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience