Raluka, mărturisiri șocante după ce s-a întors în România din Tel Aviv. Artista a trecut prin momente de coșmar: ”Am numărat 8 bombe”

Data publicării:

Raluka a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut, în urma bombardamentelor din Israel.

Raluka, Ana Baniciu și Edy Kovasc au trecut prin momente de groază, în vacanța din Tel Aviv. Nimeni nu se aștepta ca momentele lor de relaxare să se transforme într-un adevărat coșmar. Cei trei au fost în stare de șoc, după ce, în Israel a izbucnit un adevărat război. 

Raluka, mărturisiri șocante după ce s-a întors în România din Tel Aviv

Din fericire, vedetele au reușit să fugă din calea bombardamentelor și au ajuns cu bine în România. Într-o sesiune de InstaStory, Raluka le-a povestit fanilor momentele grele prin care a trecut, în momentul în care au auzit primele sirene, care anunțau ce urma să se întâmple. Artista a mărturisit că au fugit de îndată în buncărul hotelului, acolo unde s-au adăpostit până când sirenele au încetat să mai sune. 

”Vă mulțumim pentru grijă, suntem acasă, e totul bine acum. Ieri dimineață, pe la vreo 6:30 am auzit o sirenă în depărtare și nu mi-am dat seama despre ce e vorba, așa că m-am pus să dorm, iar pe la vreo 7:30 am auzit a doua sirenă, era foarte aproape și ne-am dat seamă că trebuie să mergem în buncăr. Am mers peste Ana și Edy în cameră. Încă nu am ajuns în buncăr și auzisem deja exploziile. Primele le auzisem în apartament și am început să țip la ei să se grăbească. Am coborât în buncăr, nu se mai auzea nimic, apoi ne-am întors. Era liniște peste tot.

În următoarele două ore am stat pe site-urile lor pentru a vedea ce se întâmplă. Citisem că în sud au intrat teroriștii și au mers peste oameni în case, dar în Tel Aviv nicio bombă nu a atins pământul, având un scut antirachetă. Nu mai auzisem nimic și ne-am mai liniștit”, a spus Raluka pe Instagram.

Raluka: „Ne-am dus repede în buncăr și am numărat 8 bombe care au explodat”

Vedeta a povestit că s-au panicat destul de rău, mai ales că au citit pe internet că aeroportul este închis și toate zborurile au fost anulate. Din fericire, cei trei au fost ajutați de cei de la ambasadă și consulat și au reușit să ajungă cu bine pe teritoriul României. 

”Când am ieșit să mâncăm, am auzit alte bombe și am intrat după alți oameni într-un buncăr din alt bloc. Se instalase o panică. Ne-am întors înapoi și nu am mai auzit nimic, doar mașinile de salvare sau poliție.

Cel mai în siguranță loc era să rămânem la cazare, nu știam cu zborurile cum va fi. Se făcuse ora 19:00, se mai auzeau câteva sirene, iar când Ana trebuia să scoate pastele a pornit o alarmă. Ne-am dus repede în buncăr și am numărat 8 bombe care au explodat. Atunci m-am panicat. După am plecat către aeroport, Ana și Edy au plecat primii, apoi și noi. Edy a căutat tot și a rezolvat. Noi primeam multe informații false, precum că aeroportul ar fi închis. Ne-au ajutat cei de la ambasadă sau consulat și ne-au spus de zborurile către România”, a mai spus artista.

Citește și: Irina Rimes a răbufnit, după ce s-a spus că ar fi făcut-o pe Theo Rose să plângă: „Armele mele au fost prea tăioase”

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a cerut ajutorul fanilor: „Are nevoie de rugăciuni”

Câți bani scoate Irinel Columbeanu din buzunar pentru cazarea la azilul de bătrâni în care s-a mutat: „S-a acomodat. L-au și vizitat niște prieteni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel