Catherine Zeta-Jones, dieta cu care se menține în formă la 51 de ani: "Pentru mine, ciocolata este un adevărat răsfăț. O merit"

Data actualizării: | Data publicării:

Când Catherine Zeta-Jones s-a mutat din Anglia în Statele Unite, a luat cu ea și dieta ei clasică europeană. Iată cum arată meniul actriței.

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit, într-un interviu video pentru Harper's Bazaar, ce mănâncă într-o zi. Evident, vedeta a păstrat tradiția din Anglia și bea destul de mult ceai. 

 

Primul lucru: cafeaua


Actrița se trezește înaintea tuturor membrilor din familia ei pentru a-și savura prima cafea în liniște. "Chiar nu pot face nimic cum trebuie fără cafea", a spus ea. Îi place să o pregătească într-o presă franceză, deoarece îmi să o senzație "nostalgică".


Specialitatea de la micul dejun


Nu există niciun dubiu că Zeta-Jones este "genul de fată care ia trei mese pe zi", a spus ea, iar când vine vorba de micul dejun, actrița consumă întotdeauna unul dintre cele două lucruri, în funcție de perioada anului.

"Iarna mănânc terci", a explicat ea, pe care îl prepară cu zahăr brun, banane și afine. Primăvara, ea trece la iaurt degresat cu vanilie, acoperit cu granola, afine și zmeură. Asta doar în timpul săptămânii, însă.

Când vine weekendul, nu mai sunt restricșii, iar familia se bucură de ceea ce ea numește "o bună friptură britanică", completată cu șuncă britanică importată, cârnați "pe care noi îi numim bangers", fasole coaptă, omletă, "și pentru contingentul american din familia mea", rețeta de pâine prăjită franțuzească a Marthei Stewart cu toate cele bune - pâine brioche, scorțișoară și vanilie. 
"În fiecare weekend, totul se reunește într-un brunch fabulos de familie. Ne place la nebunie. Aștept cu nerăbdare toată săptămâna", a explicat ea.

 

La ora 11:00 a.m. este ora ceaiului.


Actrița ia mai multe pauze de ceai pe parcursul zilei, iar aceasta îi place să o asocieze cu "o prăjitură sau ceva".

"Nu sunt o mare amatoare de gustări, cu excepția a tot ce conține ciocolată", a spus ea. "Pentru mine, ciocolata este un adevărat răsfăț. O merit". Preferata ei este ciocolata cu lapte. 


Prânzul este mai gustos cu o companie bună


Când nu lucrează, vedeta ia întotdeauna prânzul cu soțul ei, Michael Douglas. "Suntem mari amatori de mese în familie... ne oprim, ne așezăm și luăm prânzul", a spus ea. În meniu se află "mâncăruri mai ușoare" care includ întotdeauna o salată. Preferata ei este un amestec de spanac, rucola, nuci de pin, roșii "mari, coapte", brânză cu mucegai, afine uscate și un dressing din ulei de măsline, oțet balsamic și muștar.

"Mănânc o salată la fiecare masă, în afară de micul dejun, pentru că o ador", a recunoscut ea. Lângă salata verde, de obicei, vedeta consumă pui la grătar, cod la grătar sau vinete umplute: "Ceva ușor care să nu mă încarce prea mult".

 

Ora 16:30 - pauza de cafea


Actrița nu are de ales decât să se bucure de propria ei cafea Casa Zeta Jones. "Îmi place pentru că este amestecul meu și este genul de cafea pe care îl iubesc", a spus ea. 

 

Cina este întotdeauna în jurul orei 20:00.


Și asta e devreme pentru ea - când e în Europa, mănâncă mai târziu.

O altă salată începe masa, de data aceasta din mere, avocado, portocale și smochine. Și, deși de obicei preferă peștele și carnea albă, ocazional îi place "un filet mignon obișnuit", asociat cu sos de ciuperci făcut în casă și o mulțime de legume proaspete sărate. De asemenea, îi place să coacă conopida întreagă și să o acopere cu brânză topită - un fel de mâncare de răsfăț pe care mama ei obișnuia să o facă.

 

Desert


Preferatele ei sunt înghețata sau o felie de plăcintă cu mere, în special rețeta mamei sale.

 

Nu există multe lucruri care să nu-i placă

Îi place să experimenteze și să se bucure de mâncare. "Unii oameni spun: trăiești ca să mănânci sau mănânci ca să trăiești?", a reflectat ea. "Eu sunt undeva la mijloc".

 

https://www.youtube.com/watch?v=kQkjyp_5LGo



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel