Simona Gherghe refuză să apeleze la ajutorul bonelor: „Am renunțat de mult la ideea asta”

Data publicării:

Simona Gherghe a dezvăluit cine o ajută în creșterea celor doi copii.

Simona Gherghe se bucură în ziua de astăzi de o familie minunată. Vedeta, care și-a trăit întotdeauna viața privată departe de ochii curioșilor, are doi copii, un băiat și o fată, dar și un soț care o susține la orice pas. Venirea celor mici pe lume a adus extrem de multă fericire în viața de cuplului, spune vedeta de la Antena 1, însă, după cum era de așteptat, și foarte multă extenuare. Cu toate acestea, cei doi soți au învățat cu timpul cum să gestioneze atât planul personal, cât și cel profesional, astfel încât niciunul dintre cele două să nu aibă de suferit. 

„Venirea copiilor mi-a schimbat viața, mi-a setat prioritățile, mi-a arătat ce înseamnă iubirea absolută, dar și extenuarea cruntă. Tot ce facem acum facem cu gândul la ei, pentru ei.”, a declarat Simona Gherghe, potrivit viva.

VEZI și: Frica Simonei Gherghe în legătură cu fiica ei. Ce spune vedeta despre copiii mici cu telefoane: „Am pus stop”

„Nu mai suntem la fel de activi ca înainte de copii”

Viața alături de copii și-a pus amprenta și pe plan social, dezvăluie Simona Gherghe, care spune că foarte multe prietenii s-au rupt, după ce a devenit mamă. Cei doi îndrăgostiți nu au mai fost la fel de disponibili ca în momentele în care nu erau părinți, iar dorința de a ieși în oraș s-a diminuat și ea. În acest sens, celebra prezentatoare TV povestește cum au fost nevoiți să-și găsească cu timpul un nou anturaj, dar explică și motivul care stă în spatele deciziei de a petrece cât mai mult timp liber alături de cei doi copii.

„A fost foarte greu. Încă e greu. Dar am învățat să prioritizăm. Unele prietenii s-au răcit, pentru că nu mai suntem la fel de activi ca înainte de copii. Dar ne-am făcut și alți prieteni. Cumva, viața le așază pe toate. Primii trei ani au fost crunți, mai ales că a fost și pandemia, dar a fost și oboseala cronică de la atâția ani de nesomn, apoi, cu cât mai trece timpul, cu atât se luminează perspectiva. E și alegerea noastră să stăm mult cu ei. Să plecăm cu ei în călătorii, să ne petrecem weekendurile cu ei. Trece atât de repede timpul, încât știu că o să-mi fie cumplit de dor se momentele astea, cu ei mici.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Simona Gherghe, împotriva filtrelor și operațiilor estetice: „Îmi asum ridurile și imperfecțiunile”. Refuză să-și mai expună copiii în mediul online

Nu își dorește să apeleze la bonă

În timp ce multe persoane publice de la noi din țară îți cresc copiii cu ajutorul bonelor, Simona Gherghe spune că a renunțat de mult timp la această idee. Chiar dacă nu a dorit să ofere prea multe detalii, vedeta spune că au existat mai multe experiențe neplăcute care au făcut-o să ia această decizie, iar în momentul de față cei doi se ocupă exclusiv de copii, fără niciun fel de ajutor venit din exterior.

„Am renunțat, de mult, la ideea de a avea bone. Din păcate, pentru noi, au fost niște experiențe tare neplăcute. Așa că, atâta vreme cât a fost mama mea cu noi, a fost foarte bine. Doar că bunicii au și ei viața lor și, de mai bine de un an, ne descurcăm singuri. Copiii au programul lor, rutina lor, totul e să fie sănătoși!”, a mai spus ea, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel