Suma uriașă pierdută de Florin Salam la cazino, într-o noapte: „Sunt nebun după jocuri. Muncesc după chiar și un an”. Adevărul despre averea manelistului

Data actualizării: | Data publicării:

Florin Salam a vorbit fără perdea despre câștigurile și pierderile pe care le-a număr de-a lungul timpului de la cazino.

Florin Salam este unul dintre numele cele mai sonore din industria muzicală. Supranumit și „Regele manelelor”, este speculat faptul că acesta are unul dintre cele mai mari tarife, când vine vorba de evenimentele private și de cele 45 de minute de show. Acestea nu sunt însă singurele venituri din care-și duce existența zilnică, spune solistul. Fără niciun pic de transparență, Florin Xalam recunoaște faptul că a câștigat sume colosale de la cazinouri, acolo unde obișnuiește să joace extrem de des. Artistul spune însă că și pierderile pot fi pe măsura câștigurilor, întrucât niciodată nu are limite, când vine vorba de jocurile de noroc. 

„Am și câștigat (n.r la cazinouri). Cred că nu a câștigat nimeni așa, nici milionarii ăia care vin cu bani mulți, eu jucam pe ascuns, să nu mă vadă lumea, îmi plăcea să joc, e suspansul ăla, ca un drog, am câștigat bani mulți, sunt nebun după jocuri, să număr câteva sute de mii odată, dar e și risc, muncesc două luni după sau poate chiar un an.”, a declarat Florin Salam, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

VEZI și: „Puteam să îmi pierd viața”. Florin Salam rupe tăcerea despre consumul de substanțe și alcool. Pericolele la care s-a expus artistul

Câți bani a jucat Florin Salam la cazino într-o noapte

Chiar dacă pentru foarte mulți români aceste sume par a fi departe de realitate, Florin Salam spune că obișnuia să joace la cazinouri toți banii pe care îi avea la el în seara respectivă. Concret, manelistul spune că a fost vorba chiar și despre sute de mii de euro, pe care nu a putut niciodată să îi strângă. Chiar dacă până în prezent ar fi putut să aibă o adevărată avere, celebrul cântăreț spune că nu îți dorește să aibă bani puși deoparte, întrucât vrea să se bucure cât mai mult de ei în prezent.

„Jucam și 100.000, 500.000, 200.000, depinde câți bani aveam la mine, mulțumesc lui Dumnezeu că m-a creat așa. Eu nu am bani mulți, dar nici nu mă interesează, dar o să am bani când vreau eu, dar să mă trezesc bătrân cu bani mulți, nu, m-aș oftica să-i strâng. Vreau să cheltui tot ce fac.”, a continuat acesta. 

Citește și: „N-am fost predestinat către școală”. Câte clase a făcut Florin Salam. Manelistul a repetat clasa a 3-a de patru ori

Cât a câștigat într-o noapte la jocurile de noroc

Așa cum pierderile au fost uriașe, și câștigurile au fost pe măsura lor, spune Florin Salam, care dezvăluie faptul că a câștigat într-o noapte la cazino cât alte persoane nu reușesc să strângă într-o viață. Mai mult, chiar dacă recunoaște că nu are bani puși deoparte, solistul spune că are „relațiile” potrivite cu ajutorul cărora poate obține întotdeauna tot ceea ce-și dorește. Când vine vorba de lucrurile materiale, acesta nu are limită și își îndeplinește orice fel de dorință, indiferent de costuri sau de circumstanțele în care face rost de bani.

„Eu nu am bani niciodată așa strânși, în schimb am tot ce vreau eu! Dacă vreau astăzi să fac un șpriț cu cine vreau, ce vreau, sau să-mi cumpăr o mașină, fac rost! Și după aceea văd eu, ne socotim din cântări! Am talentul asta eu! Și nu o să strâng milioane niciodată! Ai zis 1,3 milioane... eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte doar! Eu nu am strâns bani niciodată, dar în schimb am avut tot timpul ce vreau! Și încă o dată spun... sunt un om care nu ține cont... dacă un sacou costă o sută de mii și poate nu merită mai mult de 5000, dacă eu îl vreau, eu dau o sută de mii pe un sacou! Am chestia asta, încât așa mi-e inima formată! Că nu trăiesc două sute de vieți! Eu trăiesc una și vreau să trăiesc la un nivel cum nici milionarii nu trăiesc! Vreau să am ambiție mai tare decât ei! Prin asta sunt mai bogat decât ei! Eu au bani, dar n-au ambiție!”, a spus Florin Salam.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel