Câte abdomene face zilnic Monica Anghel, pentru a se menține fit: “Ca să ajungeți să arătați ca mine, vă trebuie determinare”

Data publicării:
Monica Anghel, foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel, foto Instagram

Monica Anghel a dezvăluit noi detalii despre dieta pe care se axează în prezent.

Monica Anghel nu a arătat niciodată mai bine ca acum. Vedeta a dat jos mai bine de 30 de kilograme, iar în fiecare zi încearcă să devină o variantă și mai bună a sa, când vine vorba de siluetă. Dacă la început a apelat la ajutorul diferiților nutriționiști, acum ea este cea care vrea să se înscrie la cursuri de nutriție și de antrenor de fitness, pentru a-și trăi viața într-un mod cât mai echilibrat și sănătos posibil. Reușitele nu vin singure, confirmă Monica Anghel, care a dezvăluit câte genoflexiuni și abdomene obișnuiește să facă zilnic, pentru a-și menține silueta cât mai perfectă. 

“Am 59 de kilograme acum, dar eu aveam 57! În fiecare zi eu mă urc pe cântar, la prima oră! Ca să ajungeți să arătați ca mine vă trebuie determinare, asta trebuie. Eu acum sunt cam nemulțumită pentru că am mai luat două kilograme.

Dar, este din cauză că merg zilnic la sală și am început deja să pun masă musculară. Zilnic, am program strict de exerciții. Nu mă abat nici o secundă de la el. Fac 180 genuflexiuni și 250 abdomene, în fiecare zi!

Abdomenele sunt bune pentru coloană. Eu am fost operată pe coloană și mi le-a recomandat chiar doctorul, pentru o mai bună mobilitate”, a declarat Monica Anghel, potirivit click!.

Te-ar putea interesa și: Monica Anghel, adevărul din spatele kilogramelor pierdute:"Eu anorexică? Nu sunt foarte slabă"

Monica Anghel, victima furtului de imagine în mediul online

Aceste rezultate de invidiat nu i-au adus doar lucruri bune însă. Vedeta vorbea recent despre experiența neplăcută prin care a fost nevoită să treacă, când a aflat faptul că mai multe firme fantomă s-au folosi de imaginea și de numele său pentru a promova produse pentru slăbit. Monica Anghel nu și-a dorit să-i lase nepedepsiți pe cei care au recurs la aceste gesturi, ci a ajuns până în instanță.

„De niște luni bune tot descopăr pe rețelele de socializare că eu am slăbit cu nu știu de picături, pastile, batoane, tot felul de mizerii. Nu m-a întrebat nimeni niciodată nimic, nu mi-a cerut nimeni voie să folosească imaginea mea. Mi-a fost furată identitatea și sunt oameni care au cumpărat prostii de astea și au ajuns la spital. Nu există să slăbești într-o lună. Eu fac acest lucru de șase ani de zile.

Problema este că unele din aceste pagini scriu și povești, ca și cum eu aș fi spus acele lucruri, că nu mai voiam să ies din casă, niște prostii inventate. În toată această ecuație, atât ANAF-ul, cât și Ministerul Sănătății, ar trebui să se implice. Vând niște produse care nu sunt testate și încasează o groază de bani pentru care sunt convinsă că nu plătesc niciun fel de taxă.”, a spus Monica Anghel, în cadrul emisiunii Exlcusiv VIP. 

Pe aceeași temă: „Am slăbit 43 de kilograme”. Monica Anghel a renunțat complet la acest aliment

De câte ori mănâncă vedeta pe zi

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Monica Anghel spunea faptul că, în prezent, dieta ei se axează doar pe două mese principale. Aceasta neagă cu desăvârșire faptul că ar fi apelat vreodată la produse pentru slăbit, așa cum se speculează în mediul online. 

„Mănânc de două ori pe zi, dar nu mănânc de capul meu, sunt în legătură permanentă cu mediul nutriționist. Mai nou, m-am înscris și la niște cursuri de instructor de fitness, consultant nutriționist, fac asta pentru mine. Dacă cineva va avea nevoie de sfatul meu, i-l voi da cu cea ai mare plăcere. 

Eu nu am folosit în viața mea picături, batoane, pastile pentru slăbit. Zilnic primesc zeci de mesaje în care oamenii mă întreabă dacă este adevărat, dar nu pot să stau să răspund tuturor în fiecare zi, nu am cum să fac acest lucru.”, a mai spus artista în cadrul aceleași emisiuni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel