„Am slăbit 43 de kilograme”. Monica Anghel a renunțat complet la acest aliment

Data publicării:

Monica Anghel și-a schimbat complet viața și silueta. Iată cum arată dieta ei, la 6 ani de când a început lupta cu kilogramele în plus. 

Monica Anghel a trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani. Vedeta a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme. Acum, artista a îmbrățișat un stil de viață sănătos și chiar încearcă să devină un model și pentru alții. Ea a făcut deja o serie de cursuri în această direcție și își dorește să schimbe și viețile și altora. 

„Spre sfârșitul anului, m-am înscris la trei cursuri: la cursul de instructor de fitness, am mai urmat un curs de consultant nutriționist și altul de consultat psihologic nutrițional”, a declarat artista pentru Viva. 


A început deja să aplice ceea ce a învățat

„O, da. Foarte multe persoane mi-au cerut ajutorul. De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme”, a mai spus ea. 

A renunțat complet la zahăr


„La zahăr, clar. Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr”, dezvăluie ea. 

 

Nu cedează nici la insistențele apropiaților

„Se întâmplă foarte rar și toată lumea insistă și îmi spune: 'dar măcar ia o gură și gustă'. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le alimin? (...) Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.

Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18. Evident că nu fac lucrurile acestea de capul meu.

De trei ani lucrez cu doamna doctor …, care este nutriționista mea de la Brașov. O dată pe an merg la Brașov și merg la detox și îmi fac tot ce am nevoie. Am înțeles și eu că trebuie să am și eu prioritate în viața mea, să fiu sănătoasă pentru membri familiei mele. Până la urmă despre asta e vorba. Trebuie să conștientizezi că trebuie să fii și tu o prioritate în viața ta, că nu te poți ocupa de ceilalți și nu le poți demonstra celorlați cât de mult te iubești, decât dacă ești sănătos poți să fi alături de ei”, a mai spus ea pentru sursa citată. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel