Monica Anghel, adevărul din spatele kilogramelor pierdute:"Eu anorexică? Nu sunt foarte slabă"

Monica Anghel
Descriere foto: Monica Anghel

Monica Anghel este una dintre vocile simbol ale României. Cu toții am fredonat, măcar o dată în viață, printre suspine, hit-ul ei  “Iubite, spune-mi”. Ca un star complet, Monica nu a prididit să își uimească publicul, atât prin muzica ei cât și prin schimbările radicale de look. Considerată norocoasă de către unii, hulită de către alții, vedeta ascunde o poveste mai puțin știută, în spatele kilogramelor pierdute.

Ultimele apariții ale vedetei, însă, au lăsat pe toată lumea mută de uimire, vedeta de 51 ani, arătând cu 10 ani mai tânără și fiind extrem de slabă și dând naștere, bineînțeles, la tot felul de zvonuri și răutăți despre ea, mai ales acela cum că ar fi anorexică.

„Eu, anorexică?! Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin pentru că ele au zece kilograme sub înălțimea lor. Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puţin. Dar, dacă aş mai slăbi încă vreo trei kilograme ar fi perfect”, declara artista amuzată, conform kfetele.ro.

Monica Anghel - victima brandurilor care comercializează produse de slăbit

Nici brand-urile care se ocupă cu vânzarea de tot felul de produse "minune" de slăbit, nu s-au lăsat mai prejos și au încercat să se promoveze ilegal, folosindu-se de imaginea și până la urmă de efortul vedetei, provocând furia acesteia.

“ Rezultatul meu într-o lună: -24 de kilograme. Împărtăşesc reţeta mea. Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume... Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor”, citează aceeați sursă. 

Tristul adevăr din spatele kilogramelor pierdute

Adevărul este, însă, altul și mult mai trist și mult mai dureros. Invitată la Teo Show, cântăreața a hotărât să facă lumină în aceasta problemă, pentru a nu mai da naștere speculațiilor și bârfelor nefondate.

„Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea. Mâncam prost, mâncam oricând. Am făcut recuperare un an și șase luni după operația pe coloană. Piciorul drept aproape că nu mai era funcțional. În tot acest timp am început să și slăbesc. Am slăbit 30 de kilograme într-un an și șase luni. A venit pandemia, m-am mai îngrășat puțin. De trei ani țin legătura cu un medic diabetolog și nutriționist, am făcut și sport. M-am înscris la trei cursuri: instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională. Toate analizele mele sunt impecabile. Înainte de a avea probleme cu coloana erau foarte proaste”, s-a confesat aceasta.

Dieta de slăbire a Monicăi Anghel

Primul pas pe care a hotărât să îl facă, atunci când a decis că trebuie să slăbească, a fost să scoată complet pâinea, din alimentația ei zilnică. Și pentru a închide gura răuvoitorilor, Monica a împărtășit și dieta pe care o urmează.

"Mai nou, mănânc între orele 12:00 și 18:00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. 

Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. 

Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină", a declarat aceasta, conform  viva.ro.

Nu a fost un parcurs ușor pentru ea dar cu ambiție și abordarea corectă, drumul ei spre silueta de vis și sănătate, s-a dovedit a fi un succes.

„Cel mai important atunci când vrei e schimbi ceva, e să nu te gândești că ții o dietă. Dieta are un timp limitat. Dacă vrei să-ți schimbi viața și să fii mai sănătos, se schimbă totul. Nu trebuie să o privești ca pe un chin, devii frustrat înainte de a încep. Partea mai puțin plăcută e răutatea oamenilor, pe care nu pot să o înțeleg. Nu-ți poți imagina în ce hal mă fac unele persoane, este peste puterea oricărui om normal. Îți stă mintea-n loc. Oameni care nu mă cunosc, care poate nu știu nimic despre mine”, a declarat Monica pentru Teo Show.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Dată: 09 Martie 2023, 16:11 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play