Cătălin Măruță, despre averea strânsă alături de Andra: „Am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau”

Data publicării:

Cătălin Măruță a vorbit despre realizările sale și ale soției sale, după peste 20 de ani de muncă. 

Cătălin Măruță, unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune din zona de divertisment, spune că nu se gândește încă la pensionare. Are peste 20 de ani de prezență pe sticlă și, deși ar putea avea afaceri bănoase de care să se ocupe, el continuă să apară zilnic în fața publicului, live, în emisiunea sa de la PRO TV. 

VEZI ȘI: Cătălin Măruță, motivul pentru care a plecat din televiziunea care l-a consacrat. Vedeta a spus adevărul:„Când mă uitam la alte posturi, vedeam altceva”

Pe de altă parte, prezentatorul TV spune că vede, în online, o nouă generație de oameni de TV care, în curând, vor acapara și televiziunea. 

„Număr deja mai bine 13 ani de când sunt la Pro TV și încă 10 în care am lucrat la TVR, dar să știi că încă nu mă gândesc la pensie! (râde) Este un domeniu cu o inerție mare, apar greu fețe noi, dar totuși cred că vin din urmă unii din social media și le urez mult succes!”, a declarat Măruță pentru Viva. 

VEZI ȘI: Andra și Cătălin Măruță, criticați pentru modul în care își expun copiii în online: „Nimic natural și pentru vârstă voastră!”

Succesul nu i-a orbit

Sunt un cuplu de succes, dar și doi profesioniști care au făcut performanță în cariera lor. Cătălin Măruță spune că și el și soția sa au obținut tot ce au prin muncă proprie și că acest lucru îi face să rămână cu picioarele pe pământ, oricât de mare ar fi succesul. 


„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă. Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul”, a mai spus omul de televiziune pentru sursa citată. 

 

VEZI ȘI: De ce este aproape imposibil să divorțeze Andra și Cătălin Măruță. Câte ar trebui să împartăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel