Andra și Cătălin Măruță, criticați pentru modul în care își expun copiii în online: „Nimic natural și pentru vârstă voastră!”

Data publicării:

Andra și Cătălin Măruță au ajuns în vizorul fanilor, după fotografiile pe care le-au postat alături de copiii lor în mod repetat.

Andra și Cătălin Măruță au spus „stop” activității profesionale pentru o perioadă și au plecat într-o vacanță de vis, alături și de cei doi copii, David și Eva. Aceștia au ales ca vacanța de anul acesta să fie una diferită, motiv pentru care au decis să încerce o experiență unică: croaziera. Chiar dacă fotografiile minunate de familie au adunat zeci de mii de reacții pozitive, părerile negative nu ocolit familia Măruță. Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că cei doi îndrăgostiți își expun extrem de mult copiii pe rețelele de socializare, Eva având chiar și propriul ei canal de Youtube, unde face regulat vlogguri.

Acest lucru se pare că nu e văzut deloc cu ochi buni de către unii dintre fani, care spun că totul este făcut de dragul banilor și a faimei, iar cei mici nu se mai bucură de copilărie și de adevărata sa esență.

„Acești copii sunt minunați, dar fac ceea ce fac pentru că au mereu o cameră în fața, e mult mai frumos când un copil este spontan și natural”, a spun un fan.

Toate astea le faceți pentru bani....ce păcat, o copilărie faină, dar totodată totul forțat, în fața camerei, de mici ați dat de gustul banilor.....nimic natural și pentru vârstă voastră!”, a fost comentariul negativ lăsat de alt fan, pe rețelele de socializare. 

Citește și: De ce este aproape imposibil să divorțeze Andra și Cătălin Măruță. Câte ar trebui să împartă


Andra a fost și ea în vizorul fanilor

Nici Andra nu a scăpat cu bine din vizorul fanilor, care i-au comentat aspru stilul vestimentar ales. Chiar înainte de a pleca în vacanță, vedeta a postat un text plin de emoție pe rețelele de socializare, unde își exprima entuziasmul cu privire la aventura care urmează. Pentru a evidenția cât mai mult starea de relaxare pe care o are în această perioadă, artista a ales să îmbrace o cămașă extrem de largă, lucru care a trezit indignarea în rândul adrmiratorilor săi. Concret, urmăritorii spun că vedeta a optat pentru haine mult prea largi, care nu o avantajează și nu îi pun în evidență vârsta pe care o are.

„Hainele largi te dezavantajează maxim... păcat”

„Nu e răutate, e adevăr, s-a îngrășat, că e frumoasă, e altceva, dar ca și artistă ar trebui să mai slăbească, e părerea mea”

„Aveți perfectă dreptate. Arată ca o țoapă!”

„Dar te-ai împlinit bine”

„Ce e halatul ăla de măcelar pe tine??..îmbracă-te ca o femeie frumoasă ce ești”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Andra la fotografia cu pricina.

VEZI și: Andra, moment penibil în brațele lui Gigi Becali: „Cântam cu gura închisă de teamă”

Vedeta, extrem de entuziasmată de croazieră

Chiar înainte de a pleca în croaziera de vis, Andra își exprima pe rețelele de socializare entuziasmul cu privire la aventura care avea să vină. Nu doar faptul că locuiește pe mare atât de multe zile îi plăcea vedetei, ci și oportunitatea de a vizita atât de multe destinații străine într-un timp relativ scurt.

„Abia aștept aventura care urmează! Mâine pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații, să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă.” a fost mesajul transmis de artistă în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel