Cătălin Măruță, motivul pentru care a plecat din televiziunea care l-a consacrat. Vedeta a spus adevărul:„Când mă uitam la alte posturi, vedeam altceva”

Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram

Cătălin Măruță a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la postul de televiziune care l-a făcut celebru. 

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din televiziune. Acesta are o familie fericită și o viață profesională împlinită. Prezentatorul și-a făcut debutul în televiziune în anul 1999, la TVR. 

Cătălin Măruță, motivul pentru care a plecat din televiziunea care l-a consacrat

Recent, Cătălin Măruță a fost invitat în emisiunea ”Generațiile TVR”, moderată de Iuliana Tudor, acolo unde a vorbit despre perioada în care a pășit în lumea televiziunii, dar și despre motivul care l-a făcut să se mute de la TVR la PRO TV. Vedeta recunoaște că atunci când se uita la PRO TV vedeta ceva diferit, lucru care l-a atras și care l-a făcut să facă o schimbare majoră. 

”M-am simțit aici ca acasă, sunt oameni pe care îi simt ca pe familia mea. Mă uitam însă și la celelalte televiziuni. Iar atunci când mă uitam la Pro TV vedeam altceva. Îmi plăcea îndrăzneala, curajul, nebunia, care nu se regăseau la TVR.

Am avut emoții, nu știam dacă voi reuși să fac ceva la Pro TV, dar mă gândeam că dacă nu va merge, mă voi întoarce la avocatură. Și iată că acum și la Pro TV am zece ani. Am două familii acum, familia TVR și familia ProTV”, a declarat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii Generațiile TVR, moderată de Iuliana Tudor.

Cum și-a câștigat Cătălin Măruță primii bani

Provenind dintr-o familie cu un membru judecător, acesta a venit în București pentru a-și împlini visul de urma această carieră. Deși nu a fost admis la Universitatea București, el a reușit să termine Dreptul în cadrul Universității  Nicolae Titulescu. Chiar dacă nu a reuști să devină judecător, prezentatorul și-a urmat pasiunea din televiziune, acolo unde a început prin a livra pliante promoționale. Cătălin Măruță a oferit mai multe detalii despre acest subiect în podcastul său.

Împărțea pliante prin București

Așa cum spune și protagonistul, el împărțea pliante, neștiind deloc capitala României. El a muncit foarte mult pentru a ajunge în stadiul în care este, primele sale eforturi concretizându-se de la șase dimineața până la zece seara. Eforturile nu au fost nerăsplătite, astfel Măruță a putut să-și ia o geacă încă din primele săptămâni de muncă.

„Când am venit în București prima dată, am împărțit pliante. Am fost omul sandviș. Aveam un panou mare pe față, am prins an electoral. Nu știam absolut deloc Bucureștiul. Cred că aveam pe față Dinu Patriciu și în spate Horia Rusu sau ceva de la Timișora. (…) Am împărțit pliante și mi-am luat o geacă după primele două săptămâni. Nu am știut unde e facultatea în primul an. (…) Băgam de dimineața de la 6 până la 10 seara”, spune prezentatorul TV.

Citește și: Cine e femeia care-l ceartă pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie de pe Pro TV. Nu e vorba de Andra: „Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România

„Anumite răni nu se șterg niciodată” Fuego, distrus de moartea tatălui său. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu câțiva ani

Adina Buzatu ne-a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Nu slăbitul, ci redistribuirea greutății este cheia: „Arăt de parcă am dat jos opt kilograme” /EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 aug 2023, 16:25 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience