Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu are iubită: „Am luat o fată de la țară, am făcut-o prințesă și s-a dus”

Data publicării:

Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul pentru care este singur. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designer-ul este foarte mândru de ce a reușit să facă până în prezent și spune că singurul său regret este că nu a reușit să ajungă în fața altarului. Cu toate astea, celebrul designer este în continuare singur. Acesta a mărturisit că, în prezent, este îndrăgostit de cariera sa, nu de o femeie. 

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Cătălin Botezată dacă urma visul tatălui său: „E adevărat, am fost un tocilar”

Cătălin Botezatu: „Am așa o nostalgie”

„Sunt săgetător convins, asta e, sunt de-ăsta care se îndrăgostește, pune pasiune, se desparte, o ia de la capăt. Iubesc mult, femeii care stă lângă mine îi acord toată atenția atunci când sunt cu ea, dar pe urmă… Aș fi ipocrit să spun că nu rămân niște nostalgii. Acum, am așa o nostalgie… Despre toate marile iubiri, că sunt câteva mari iubiri în viața mea, vorbesc acum cu plăcere, am rămas prieteni și cam atât. (…) N-am nicio relație, n-am timp de relații, dar, da, ușa este deschisă, aviz tuturor!”, a mărturisit el.


Cătălin Botezatu, detalii picante din relația cu Bianca Drăgușanu. Ce părere are designerul despre foștii iubiți ai blondinei: „Ei îi trebuie o viață trepidantă”

Cătălin Botezatu a mărturisit ce calități trebuie să aibă viitoarea sa parteneră. 

„Aș fi ipocrit să spun că nu trebuie să fie frumoasă. Îmi mai spun anumite doamne: „Tu trebuie să-ți iei pe cineva așa de seama ta!”. Aoleu, pe bune?! Ce să fac?! Am înnebunit la cap… Sau îmi mai spun: „Trebuie să iei o fată de la țară!”, dar am luat și am făcut-o prințesă și s-a dus. Lumea știi ce nu înțelege, pe orice fată pe care o iei de la țară, frumoasă, o fată normală, o iei, o cizelezi, o cosmetizezi și stând lângă Botezatu devine divă. Nu de Bianca (n.r. Bianca Drăgușanu) e vorba, Bianca a fost Bianca, Bianca e unicat. Jur și eu o susțin și e cea mai tare din punctul meu de vedere. Îmi iau acum hate, asta este!

Cătălin Botezatu, avere estimată la 100 de milioane de euro: „Am peste 200 de angajați”

„Știu că anumite femei vin pentru bani, dar eu nu le dau”

Nu poți să iei nici de-asta mică pentru că o pregătești pentru altul, o ia altul de bună, făcută, aranjată, cosmetizată și cu Birkin-urile pe mână de la mine. Sau dacă iei una de-asta „babă” cum zic eu, bune de altfel, bune pentru că astea deja au experiență, știu ce să vorbești cu ele, gustă totul, nu ca astea mici care te întreabă când le duci într-o țară: „Dar în ce țară suntem sau cine a fost ăla?!”, lasă-mă în pace! Și eu știu că sunt un vânat. Și eu știu că anumite femei vin pentru bani, dar eu nu le dau. Dau cadouri, excursii, dar nu dau bani. N-am ajuns încă… Sunt sigur că vine o vreme să plătești, dar nu dau bani. Am dat la pufuri în Germania, aia e altceva, aia e băiețește, dar acolo e de distracție, n-ai cum să nu plătești la puf că e intrarea… Am fost în mai multe pufuri, în toată lumea”, a mai spus el pentru fanatik.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu a mărturisit că și-ar asuma o relație cu un bărbat: „A fost acea limită pe care nu am depășit-o”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel