Cătălin Botezatu a mărturisit că și-ar asuma o relație cu un bărbat: „A fost acea limită pe care nu am depășit-o”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a fost dintotdeauna o persoană asumată, iar acum a recunoscut că nu ar spune „nu” unei relații cu un bărbat. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designer-ul este foarte mândru de ce a reușit să facă până în ărezent și spune că singurul său regret este că nu a reușit să ajungă în fața alatarului. Cătălin Botezatu a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre carieră, relații și viața de designer. 


„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.


Cătălin Botezatu a avut ocazia să învețe tot ceea ce știe de la celebrul Gianni Versace. Designer-ul a fost unul dintre cele 3 persoane, alese din toată lumea, care să practice la un stagiu de pregătire alături de celebrul creator de modă. 


„Și-a pus amprenta pe mine foarte puternic acest creator pentru că puțini pot fi numiți „creatori”. Am fost elevul lui, am avut șansa să îl cunosc, să învăț de la el multe lucruri, să fac stagiul în Milano, să merg la el la ședințe foto. Celor 3 studenți ai lui le-a oferit șansa să rămână acolo, dar eu, mândru, am zis nu, mă întorc acasă”, a adăugat celebrul designer. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel