Ce meserie ar fi trebuit să aibă Cătălin Botezată dacă urma visul tatălui său: „E adevărat, am fost un tocilar”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România, dar se bucură de un succes imens și la nivel internațional. Ce studii are fostul jurat de la „Bravo, ai stil”?

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă și are o viață la care mulți doar visează. Fostul jurat de la Bravo, ai stil! a fost un elev model și a avut doar note mari, în plus tatăl lui și-ar fi dorit ca el să ajungă inginer. Cătălin Botezatu a dezvăluit ce studii are și ce meserie ar fi trebuit să urmeze. 


„Da, am trecut prin toate etapele imbecile, cu treapta întâi, a doua, pe care a trebuit să le iau cu note mari. Am terminat liceul cu 9,90. E adevărat, am fost un tocilar. Am terminat un liceu de matematică-fizică. Am dat admiterea la Energetică, pentru că, fiind înainte de Revoluţie, tatăl meu îşi dorea să plec la Reactorul Nuclear din Canada, să fug efectiv. Aveam nişte relaţii acolo. Asta îşi dorea, să fiu inginer ca şi el”, a declarat Cătălin Botezatu, în urmă cu mai mult timp, pentru Adevărul


Ce relație are Cătălin Botezatu cu tatăl său: „Există această ruptură între noi”


Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cei care i-au dat viață. Dacă cu mama sa are o relație foarte bună, cu tatăl său, lucrurile stau puțin mai diferit. Designerul a declarat că are câtev rețineri în ceea ce îl privește pe tatăl său, iar de-a lungul timpului au avut mai multe neînțelegeri.


„Există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut din punct de vedere medical, mă ocup de el din toate punctele de vedere, dar este această reținere. Nu știu dacă trebuie să spun asta, e o chestie multe prea intimă, nu am spus-o niciodată.


În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o are și un băiat, fosta lui soție are un băiat de care a avut grijă. Nu este al lui, nu am niciun frate, n-am nicio soră, dar el l-a crescut. Nu am nicio problemă, dar mi s-a părut la un moment dat că ținea, conta mai mult acel copil decât contam eu.


Doamne ferește, nu mă deranjează, dar când prima oară îți încurcă numele și în loc să spună Cătălin spune numele celuilalt băiat e puțin jenant, chiar dacă aveam mulți ani și sunt în maturitate. Și de atunci mi s-a luat puțin, deși a divorțat”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii „În Oglindă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel