Cătălin Botezatu, detalii picante din relația cu Bianca Drăgușanu. Ce părere are designerul despre foștii iubiți ai blondinei: „Ei îi trebuie o viață trepidantă”

Data publicării:

Cătălin Boteazatu a rămas un prieten de încredere al Biancăi Drăgușanu, după ce flacăra dragostei s-a stins. Deși relația dintre cei doi nu a ajuns prea departe, designerul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite.

Bianca Drăgușanu s-a făcut remarcată în urma relației controversate pe care a avut-o cu celebrul designer Cătălin Botezatu. Iubirea lor a ținut prima pagină a ziarelor multă vreme și a propulsat-o pe blondină direct în lumea vedetelor. Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mulți ani, cei doi încă împărtășesc o prietenie frumoasă. 


” Ea asta și-a dorit după ce noi doi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum: Bianca poate să bată la ușa mea oricând, pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând din toate punctele de vedere”,  a mărturisit Cătălin, despre Bianca Drăgușanu, în podcastul lui Măruță.


Celebrul designer a vorbit și despre cei doi foști soți ai fostei sale iubite. Acesta este de părere că amândoi sunt oameni buni.


 ”Da, dar era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie o viață trepidantă”, a spus Botezatu despre Victor Slav.

Cătălin Botezatu a mărturisit că și-ar asuma o relație cu un bărbat: „A fost acea limită pe care nu am depășit-o”

 

” Da, și el e un băiat bun, cu bune, cu rele. Eu l-am cunoscut, este un băiat extraordinar, nu știu acum ce s-a întâmplat între ei”, a spus Bote, despre cel de-al doilea soț al Biancăi.

” E nevoie să fie ea în centrul atenției, să fie ea importantă, divă. Eu mă bucur că și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că poate să fie o mamă extraordinară.

Bote îi ia apărarea încă o dată fostei iubire și spune că oamenii care o judecă pentru că apelat la operații estetice sunt ipocriți. 

Eu am luat-o neoperată, n-avea nicio operație. Pe urmă, într-adevăr, cred că la nas și-a făcut ceva. Face sport, și-a pus silicoane..păi și-au pus toate silicoane. Toate fetele din generație vor să fie ca Bianca Drăgușanu și toți bărbați vor să o...dar zic, nu-mi place, mă, că e siliconată. Dar ar vrea! Ipocrizia”,  a mai declarat Botezatu, despre Bianca Drăgușanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel