Cătălin Botezatu, avere estimată la 100 de milioane de euro: „Am peste 200 de angajați”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri. Ce avere are creatorul de modă?

Cătălin Botezatu se bucură de un succes imens și este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, dar și din afară. De-a lungul timpului au apărut multe zvonuri despre averea impresionantă pe care aceasta a reușit să o strângă. Cătălin Botezatu ar avea peste 100 de milioane de euro avere. Ce spune designerul despre această sumă impresionantă? 


„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus Cătălin Botezatu în podcastul de pe YouTube al lui Radu Tibulcă.


Cătălin Botezatu are peste 200 de angajați, iar perioada de criză l-a afectat profund. Creatorul de modă spune că a fost nevoit să aducă bani de acasă pentru a-i plăti pe angajați, deoarece în ultima perioadă nu a vândut prea multe rochii de seară. Cătălin Botezatu nu a vrut să se reinventeze pe perioada pandemiei. 

 

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu', a mai declarat designerul în podcastul lui Radu Tibulcă”, a mai spus creatorul de modă. 


Ce meserie ar fi trebuit să aibă Cătălin Botezată dacă urma visul tatălui său


Fostul jurat de la Bravo, ai stil! a fost un elev model și a avut doar note mari, în plus tatăl lui și-ar fi dorit ca el să ajungă inginer. Cătălin Botezatu a dezvăluit ce studii are și ce meserie ar fi trebuit să urmeze. 


„Da, am trecut prin toate etapele imbecile, cu treapta întâi, a doua, pe care a trebuit să le iau cu note mari. Am terminat liceul cu 9,90. E adevărat, am fost un tocilar. Am terminat un liceu de matematică-fizică. Am dat admiterea la Energetică, pentru că, fiind înainte de Revoluţie, tatăl meu îşi dorea să plec la Reactorul Nuclear din Canada, să fug efectiv. Aveam nişte relaţii acolo. Asta îşi dorea, să fiu inginer ca şi el”, a declarat Cătălin Botezatu, în urmă cu mai mult timp, pentru Adevărul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel