Cât costă meniul de nuntă al lui Smiley si Gina Pistol și ce vor mânca invitații: „Tradiționalul se îmbină cu fine diningul”

Data publicării:
Gina Pistol și Smiley, captură video Youtube
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley, captură video Youtube

S-a afat pentru ce meniu de nuntă au optat Gina Pistol și Smiley.

Gina Pistol și Smiley numără zilele până când vor deveni oficial soț și soție. Cei doi se chinuie să pună la punct ultimele detalii, întrucât mai este foarte puțin timp până la fericitul eveniment. Cuplul celebru va petrece până în zori la Palatul Snagov, acolo unde cei mai apropiați prieteni și familia vor avea parte de un meniu de vis. Invitații vor avea, așadar, pe masă, patru preparate, de la cele mai tradiționale, precum sunt sarmalele, până la cele mai sofisticate.

“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a dezvăluit Emil Ioniță, șeful complexului Triumf din Snagov, pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Ce rochie de mireasă a ales Gina Pistol: „Voi purta două”. Le-a arătat fanilor primele imagini

Cât costă prețul unui meniu

Nunta va începe cu un aperitiv sofisticat și se va încheia cu o pulpă de rață confiată, dar și cu mușchi de vită, iar aceste pretenții i-au făcut pe nuntași să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin, de 100 de euro pentru fiecare meniu.

“Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a dezvăluit Emil Ioniță, pentru sursa citată.

Citește și: Lux de 300.000 de euro pentru două vedete din România. Despre camera copilului: „Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană”

Cum va arăta sala

Când vine vorba de aranjamentul sălii, se pare că aici cei doi și-au dorit să meargă pe clasic, fără să aglomereze prea mult spațiul. Culoarea crem va fi cea predominantă de la Palatul Snagov, care va fi completată perfect de decorațiunile florale.

“Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va fi venit din afară, iar băuturile la fel”, a continuat acesta.

VEZI și: Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol refuză să posteze poze cu fiica lor: „O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele”

Tradiția care va lipsi de la nunta celor doi

Gina Pistol și Smiley își doresc o nuntă cât mai simplă, iar prezentatoarea TV spune că nu-și dorește să aibă parte de tradițiile românești. Spre exemplu, aceasta nici nu vrea să audă de furatul miresei, întrucât în acest fel poate pierde momente prețioase din cadrul petrecerii.

Smiley: Noi nu suntem pe tradițional.

Gina Pistol: Nu. Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau.”, au mărturisit Gina Pistol și Smiley recent.

Te-ar putea interesa și: Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune: „Nu-s genul de femeie casnică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel