Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol refuză să posteze poze cu fiica lor: „O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram/ colaj Spectacola

Smiley a explicat decizia de a nu posta poze cu fața lui Josephine pe rețelele de socializare.

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol se apropie ușor de vârsta de doi ani și, cu toate acestea, cei doi părinți nu au pus până acum nicio fotografie pe rețelele de socializare cu chipul micuței. În acest sens, fanii sunt  extrem de curioși să afle cum arată aceasta și cu cine se aseamănă mai mult. Cu toate acestea, se pare că decizia celor doi părinți celebri este bătută în cuie, iar Smiley a argumentat totul. Jospehine va apărea în social media doar când va avea vârsta necesară pentru a decide asupra acestui fapt, spune artistul.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață.

Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, a declarat Smiley, potrivit Libertatea.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol, pregătiri intense pentru nuntă: „Fug să aleg decorațiunile”. Marele evenimet are loc luna viitoare

„Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața”

Mai mult, artistul spune că niciodată nu au ascuns chipul lui Josephine în momentul în care au ieșit cu ea în societate. Singura restricție este cu privire la mediul online, unde cei doi vor evita să mai posteze orice tip de fotografie cu micuța, pentru a pune capăt curiozităților.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo.

Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale, e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele”, a adăugat Smiley.

VEZI și: Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc în această vară

Se pare că venirea pe lume a micuței Josephine le-a schimbat complet viața părinților săi, care sunt pregătiți să spună oficial „Da” și în fața stării civile. Cei doi îndrăgostiți le-au dat recent fanilor vestea cea mare fanilor, cărora le-au spus că nunta se apropie curând. Nu este o hotărâre care a venit peste noapte, ci cu multe luni în urmă, însă totul a fost ținut secret până acum câteva zile. 

„Am zis să aflați asta de la noi. Am primit întrebarea asta de atât de multe ori încât mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu înainte, așa că vrem să vă anunțăm că ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an jumătate, atunci am verbalizat-o. Cred că mi-am dat seama de mult că Gina este aleasa. Suntem de șase ani tot împreună, tot acasă. Eu am realizat că de când sunt tată exersez treaba asta să spun „te iubesc” mai mult, chiar dacă simt asta.”, spune Smiley.

Citește și: Gina Pistol, adevărul despre plecarea la Pro TV: „O să mă întorc în televiziune”. Cu ce se ocupă în prezent



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel