Lux de 300.000 de euro pentru două vedete din România. Despre camera copilului: „Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană”

Data actualizării: | Data publicării:

Suprafața este de 290 metri pătrați, 3 arhitecți și un inginer cosntructor au contribuit la casa visurilor lor.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o viață inedită alături de fiica lor- Josephine, în vârstă de numai 2 ani. Aceștia au realizat importanța unui cămin adecvat pentru micuță, dar și pentru viața de familie. Cu multă muncă, cele două vedete au reușit să mai doboare un record.

A costat cel puțin 300.000 de euro.

Casa ar costa 300.000 de euro și are un living mare cu bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și un garaj, potrivit Click. Deși au plănuit să se mute aici cu mai mult timp în urmă, planurile celor doi au fost amânate de venirea pe lume a micuței Josephine. Atât Smiley, cât și Gina Pistol sunt entuziamsați de rezultatul muncii lor.

VEZI ȘI: Tradiția de care Gina Pistol nici nu vrea să audă la nuntă: „Nu vreau. Ca să ce?”

VEZI ȘI: Gina Pistol, pregătiri intense pentru nuntă: „Fug să aleg decorațiunile”. Marele evenimet are loc luna viitoare

De ce nu o vedem pe micuța Josephine?

Fetița este ferită de expunerea în media sau online deoarece părinții săi sunt protectivi în privinta intimității acesteia:

„Noi am decis să fim neutri în această poveste. Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană, și eu cred că, orice persoană are dreptul să aleagă cine vrea să fie, cum vrea să-și trăiască viața” a declarat Gina Pistol, conform Click.

VEZI ȘI: Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol refuză să posteze poze cu fiica lor: „O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele”

„Ea trebuie sa aibă posibilitatea de a alege”

Cele două vedete consideră ca fiecare persoană trebuie să își facă alegerile în privinta declarării ca persoana publică sau privată. De asemenea, Smiley susține că accesul media la fiica sa ar putea să-i dăuneze pe termen lung:

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie sa aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru!”, a declarat Smiley, potrivit sursei citate.

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel