Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune: „Nu-s genul de femeie casnică”

Data publicării:

Sunt câteva săptămâni bune de când Gina Pistol și-a anunțat fanii că nu o s-o mai vadă la televizor ceva timp, iar acum aceasta a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent. 

Gina Pistol este, fără îndoială, una dinte cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare TV din România, fiind o imagine emblematică pentru postul de televiziune Antena 1. Iubita lui Smiley a decis însă să lase în spate acest renume greu de câștigat, dar și sumele de bani uriașe pe care le primea pe fiecare ediție a emisiunilor pe care le prezenta și să se dedice vieții de familie. Decizia Ginei Pistol de a lua o pauză de la televiziune a venit ca un trăsnet peste fanii care abia așteptau să o revadă pe aceasta în mai multe show-uri, precum este America Express. Totuși, chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, Gina Pistol spune că nu stă degeaba toată ziua. Vedeta le-a dezvăluit astfel fanilor săi cu ce activități își umple timpul în prezent. 

„Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc, să fac ceva. Nu vreau să iau nicio decizie. Doar că mă bucur de pauză în ghilimele. Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate. Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea. Suficient încât să mă dea peste cap. Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc. Acum mă pregătesc pentru o filmare, pentru proiectele mele”, a spus Gina Pistol, conform Cancan.

VEZI și: Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Ce spune despre reîntoarcerea în televiziune

Recent, în spațiul public au apărut mai multe zvonuri care spuneam că Gina Pistol este gata să semneze cu postul concurent, Pro TV. Vedeta a combătut însă toate lucrurile apărute în mediul online și a spus că decizia sa se axează doar pe faptul că este extrem de obosită în prezent și nu mai poate îmbina viața de familie cu cariera. Cu toate acestea, Gina Pistol promite că nu va sta prea mult timp departe de micile ecrane.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO-TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol, pentru Click!.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, pregătiți de nuntă: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă. Andrei a intrat în pâine”

 

Cum și-a anunțat Gina Pistol retragerea din televiziune

Vedeta și-a anunțat acum câteva săptămâni pauza pe care avea să o ia de la televiziune printr-un mesaj foarte emoționant, pe rețelele de socializare.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:  Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel