Carmen Șerban dezvăluie activitatea care a contribuit la vindecarea cancerului. Cum și-a găsit echilibrul interior în timpul bolii

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Șerban, captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Șerban, captură video YouTube

Carmen Șerban a trecut printr-o boală cruntă, iar această activitate a ajutat-o să treacă peste. Cum a reușit artista să își găsească echilibrul în perioada dificilă.

Carmen Șerban a împărtășit cu emoție despre obiceiul care i-a adus liniștea și a avut un impact profund asupra vieții sale, inclusiv în procesul de vindecare a cancerului cu care s-a confruntat. Într-un interviu pentru Antena Stars, cunoscuta și apreciata artistă muzicală a dezvăluit cât de importantă a fost colecția ei de peste 100 de cărți de dezvoltare personală.

Carmen Șerban a mărturisit că aceste cărți de dezvoltare personală au jucat un rol esențial în perioada dificilă în care a luptat cu cancerul. Ele au fost pentru ea un sprijin real, oferindu-i înțelegere și ghidare pe drumul căutării echilibrului interior și a stării de liniște. Aceste cărți au fost o sursă de inspirație și au contribuit semnificativ la vindecarea sa și la menținerea unei perspective pozitive asupra vieții.

Carmen Șerban a demonstrat că puterea lecturii și a dezvoltării personale poate fi de neprețuit în momentele de dificultate și că aceste obiceiuri pot avea un impact profund asupra modului în care ne trăim viața și gestionăm provocările cu care ne confruntăm.

A găsit echilibru interior

Prin înțelegerea mai profundă a punctelor de vedere ale celor din jur, Carmen Șerban a dezvoltat și o înțelegere mai profundă a propriei persoane, ceea ce i-a oferit o mai bună cunoaștere de sine. Aceste cărți de dezvoltare personală i-au deschis ochii către noi perspective și i-au permis să se conecteze mai bine cu sinele și cu ceilalți. Astfel, artista a găsit echilibrul și liniștea interioară, devenind mai încrezătoare și mai înțelegătoare în relațiile cu cei din jur.

„Am acasă peste 100 de cărți de dezvoltare personală și vorbesc serios, nu mă laud. (...) M-au ajutat să îmi găsesc liniștea (n.r. cărțile de dezvoltare personală), să mă vindec de acel cancer pe care l-am avut, să înțeleg oamenii mai bine. Înțelegându-i pe ei mă înțeleg pe mine, adică să văd lucrurile și din perspectiva lor, nu numai din a mea”, a mărturisit Carmen Șerban, pentru Antena Stars.

Vezi și: Carmen Șerban, motivul pentru care nu vrea să audă de căsătorie: „A dat cu mine de pământ! Am ajuns să clachez”

Vezi și: „Minunea care mi-a schimbat viața”. Carmen Șerban, mărturisiri sfâșietoare despre lupta cu boala

Vezi și: Carmen Șerban, revedere emoționantă cu nepoata ei: „Eu nu am simț matern, că nu am născut, dar am un simț de mătușă și nașă”

Legătura cu părinții este importantă

Artista a subliniat cât de importantă este legătura cu părinții și cum aceasta poate influența modul în care ne trăim viața. Descoperind această înțelepciune prin intermediul cărților, Carmen Șerban a înțeles că relația cu părinții poate aduce o stare de echilibru și împlinire personală, oferindu-ne sprijinul emoțional și susținerea de care avem nevoie în drumul nostru prin viață.

„În ultimele cărți citite de mine, am învățat că dacă noi suntem supărați și cerați cu părinții toate lucurile din viața noastră merg pe dos. E ca și cum vrei să plutești în aer, dar nu ai cum, că dacă nu ai unde să te așezi... (...) Dacă nu suntem bine cu părinții ne lovim de situații pe care le-au trăit părinții noștri: certuri, scandaluri sau boli”, a adăugat artista, potrivit sursei precizate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel