„Minunea care mi-a schimbat viața”. Carmen Șerban, mărturisiri sfâșietoare despre lupta cu boala

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Șerban a povestit cum a fost întâlnirea cu minunile care i-au schimbat viața și care au ajutat-o să lupte cu boala. 

Carmen Șerban a ieșit victorioasă din lupta cu cancerul.  Artista s-a îndreptat către Biserică, după ce medicii nu i-au dat prea multe șanse de succes. 

VEZI ȘI: Carmen Șerban: „Eu nu am simț matern, că nu am născut, dar am un simț de mătușă și nașă”

În urmă cu aproximativ 11 ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer la sân destul de gravă. Artista nu a avut niciun simptom, descoperind acest lucru la un simplu control de rutină, pe care obișnuiește să îl facă regulat. Vestea pe care i-a dat-o doctorul a șocat-o însă pe aceasta. 


„De dimineață, la prima oră, la ora 7, eram deja la Biserica Nașterii Domnului Iisus Hristos din Betleem și am avut bucuria și norocul, binecuvântarea, nu norocul, să mă împărtășească chiar starețul. Eu sunt un om care iubește foarte mult și cred foarte mult în Dumnezeu. Îl iubesc pe Dumnezeu și cred în El. Una din minunile care mi-au schimbat deja viața este, în primul rând, faptul că m-am vindecat de un cancer prin credință. Știți foarte bine povestea mea, fanii mei o cunosc. Într-adevăr, am avut un cancer în urmă cu 11 sau 12 ani, când am fost depistată.  Se mărea de la o zi la alta, de la o lună la alta, era galopant cancerul și l-am vindecat într-un an și jumătate doar prin credință.

VEZI ȘI: Carmen Șerban, motivul pentru care nu are copii: ”Viața nu a fost atât de generoasă cu mine”. Artista, acuzată că s-a dat drept mama nepoatei sale

Fără medici, desigur sub monitorizarea medicilor, care nu voiau să îmi administreze tratament medical, ci pur și simplu mă trimiteau să merg la biserică. Eu credeam atunci că au luat-o razna preoții și în gândul meu îi înjuram. Acum m-am vindecat, sunt vindecată, sunt bine și fericită”, a mai completat ea ”, a mărturisit Carmen Șerban, la Antena Stars.

 

VEZI ȘI: Carmen Șerban s-a despărțit de iubit, după șase ani de relație: „Deveniserăm toxici unul pentru celălalt”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel