Carmen Șerban, motivul pentru care nu vrea să audă de căsătorie: „A dat cu mine de pământ! Am ajuns să clachez”

Data publicării:
Carmen Șerban, captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Șerban, captură video YouTube

Carmen Șerban a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să audă de căsătorie. 

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste. Totuși, dacă pe plan profesional lucrurile îi merg perfect, când vine vorba de viața personală artista nu este la fel de norocoasă. Ajunsă la vârsta de 51 de ani, solista nu a îmbrăcat rochia de mireasă, ba chiar în prezent nu este implicată nici într-o relație sentimentală. Carmen Șerban a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că abia ce a pus punct unei relații de șase ani de zile, care nu mai funcționa.

Carmen Șerban, motivul pentru care nu vrea să audă de căsătorie

Carmen Șerban recunoaște că nu vrea să audă de căsătorie și este de părere că fericirea și- creează singură. Totodată, artista a mărturisit că destinul a dat de prea multe ori cu ea de pământ. 

”Eu cred în relațiile stabile, îmi doresc, ca toți, o relație stabilă. Fericirea mi-o creez eu. Dacă eu mă simt bine cu mine, atrag oameni de factura mea. Dacă mă mărit din frustrare, să fiu si eu măritată, să satisfac presiunea societății, clar nu o să fiu fericită. Eu nu fac ce spune lumea. Am ajuns să clachez, la un moment dat. De asta m-am dus mai jos până în 2011, când m-a luat destinul și a dat cu mine de pământ”, a declarat Carmen Șerban, la Antena Stars.

Carmen Șerban: „ Într-un an jumătate mi-am adus tumoarea la zero”

De-a lungul timpului, Carmen Șerban a trecut prin momente grele, însă credința în Divinitate a scos-o învingătoare din toate luptele.  În anul 2012, îndrăgita artistă a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar aca încercare a fîcut-o pe Carmen Șerban să reflecteze asupra vieții ei și să-și îndrepte atenția către Dumnezeu

”Mi-a dat rezultatul și mi-a arătat că am o tumoare de 4 milimetri, 5 puncte negre și m-a rugat să merg să mă investighez și la o clinică specializată doar în așa ceva, ceea ce am și făcut. Când am venit după-amiază după rezultat, au ieșit trei medici străini să-mi dea rezultatul și au zis că voiau să mă vadă. Au zis că rezultatul de la medicul inițial este corect și i-am întrebat și pe ei ce să fac. Mi-a pus unul mâna pe umăr și mi-a zis să merg la biserică. M-am uitat și la ceilalți doi și au dat din cap, ziceai că sunt pe o scenă de teatru. Nu am plecat imediat pe calea bisericii, nu prea credeam la momentul ăla. Nu înțelegeam, mi se părea bizar un astfel de sfat de la niște medici, dar cred că Dumnezeu i-a trimis pe cei mai buni. Într-un an jumătate mi-am adus tumoarea la zero, fără niciun fel de tratament medical”, a spus Carmen Șerban în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Cum și-a câștigat artista primii bani

Carmen Șerban era foarte muncitoare încă de la vârste fragede. Vedeta și-a dorit din copilărie să aibă proprii bani, motiv pentru care încerca, prin orice mijloace, să-și facă propriile economii.

„Primii mei bani munciți i-am câștigat la 8 ani când, în vacanța de vară, am mers cu tata la o lucrare particulară a lui. Tatăl meu a fost maistru constructor și in timpul liber mai zugrăvea câte un apartament sau o casă. Era foarte priceput, iar eu îl admiram si implicit îl ajutam contra-cost. Îi țineam borcanul cu culori pentru liniaturile la pereți pe care le făcea el.”, a mai dezvăluit Carmen Șerban, potriivt sursei Fanatik.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel