Carmen Șerban, revedere emoționantă cu nepoata ei: „Eu nu am simț matern, că nu am născut, dar am un simț de mătușă și nașă”

Data publicării:

Carmen Șerban și-a prezentat public nepoata, pe Carmen. Tânăra îi poartă numele artstei.


În premieră la ”Exclusiv VIP”, de la PRIMA TV, Cristi Brancu a avut-o în live, prin Skype, pe nepoata celebrei artiste, Carmen Șerban. Tânăra, recent devenita majoră, îi poartă numele mătușii, care îi este și nașă de botez. Cristi Brancu a aflat despre relatia dintre Carmen Șerban – mătușa și Carmen Șerban – nepoata. 
Tânăra Carmen Șerban a împlinit 18 ani pe 3 ianuarie, dar nu și-a dorit o petrecere cu fast, care să coste mii de euro, ci doar o petrecere în familie.

„Eu nu am simț matern, că nu am născut, dar am un simț de mătușă și nașă. Am 16 fini. Îi iubesc din tot sufletul, sunt alături de ei. După Revelion am plecat din județul Neamț, am făcut 11 ore pe drum, m-am străduit neapărat să ajung la ziua Carmencitei noastre, pentru că a făcut Majoratul. E o fată foarte bine crescută. A cerut cadoul să nu fie o petrecre mare, în care se cheltuie mii de euro. A zis „Vreau altceva”. Și-a dorit de la tatăl ei și bunica ei (mama mea) o mașină. Acum dă pentru permis. Mi-a plăcut faptul că ea a zis: „Tati, banii se fac greu. Nu are sens, e o vârstă, sunt fericită să o petrec alături de voi, dar eu doresc așa”. Am ieșit totuși la restaurant, strict cu familia de gradul 1”, a spus artista Carmen Șerban, în emisiunea de la Prima TV.

Întrebată de Cristi Brancu dacă e sau nu un avantaj să o cheme exact ca pe mătușa ei și cum ar descrie-o pe artistă, nepoata Carmen Șerban a spus: ”E un avantaj să mă cheme ca pe mătușa mea. Lumea mă întreabă direct dacă am legătură cu Carmen, iar eu spun că da. Mă simt în largul meu 100% că mă cheamă Carmen Șerban. Nu am de ce să nu mă simt. Pe plan de etică suntem aproape la fel. Are o disciplină pe care vreau să o urmez, în sensul carierei. E o fire modestă, nu are atitudine de celebritate, nu vorbește de sus”. 


Artista a punctat pentru telespectatorii PRIMA TV că apariția la «Exclusiv VIP» a nepoatei sale este prima ei interacțiune cu televiziunea și o bucură asta, întrucât Cristi Brancu a fost primul jurnalist căreia i-a oferit interviu atunci când a venit la București, iar acum istoria se repetă cu nepoata. 


Legat de amintirile cu mătușa ei, Carmen cea mică spune: ”Deserori mi-aduc aminte de la mare, cum mă plimbam cu ea pe malul mării, cu picioarele în apă. Mătușa mi-a fost alături mereu.”


”Carmen urmează canto clasic la Școala Populară de Arte din Timișoara și cursuri de pian. Eu am îndrumat-o să nu meargă pe același drum. E foarte grea viața de artist, viața privată cam sare din ecuație. I-am zis: «Dacă vrei o viață mai liniștită, ți-as recomanda să mergi pe business». Eu nu am decât să mă bucur. Îi spnsorizez toată școlarizarea. Sunt mândră că vrea ea să facă asta, nu că îi sugerez eu”, a spus artista Carmen Șerban legat de decizia nepoatei de a urma o cariera în muzică. 
Un moment emoționant în emisiune a fost atunci când cele două și-au spus în direct ”Te iubesc!”.   

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel